Sådan Retweet på Twitter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Twitter-konto.

2.

Få adgang til det tweet, du gerne vil retweet ved at gå til brugeren ' s side, der indeholder tweet. Du kan også få adgang til tweetet på din Twitter hjemmeside, hvis du følger Twitter brugeren.

3.

Kopier hele tweet inklusive brugernavn ved fremhæve tweetet ved at fremhæve tweetet, højreklikke på det og vælge 'Kopier'.

4.

Indsæt tweetet ved at højreklikke og vælge pasta for at indsætte tweetet i 'What 'sker der?' boks vises på din hjemmeside. Tilføj 'RT' foran tweetet, og klik derefter på 'Opdater'. Dette vil retweet tweetet til alle dine tilhængere.

Tips og advarsler

  • Du kan også tilføje dine kommentarer til retweet ved blot at skrive dine kommentarer før din type 'RT'.
  • Der er også nogle brugere, der kan vælge at klikke på 'Retweet' -knappen under den tweet, du forsøger at retweete. Med denne mulighed kan du ikke tilføje dine kommentarer til tweetet. 'Retweet' -knappen er kun tilgængelig for nogle brugere i begyndelsen af ​​2010, fordi den er i dens beta-fase.
  • Hvis du ikke har en Twitter-konto, skal du bare gå til Twitter-webstedet og klikke på 'Tilmeld dig .' Du skal bruge en gyldig e-mail-adresse for at tilmelde dig.
  • Twitter er en social hjemmeside, der giver sine brugere mulighed for at kommunikere med kolleger, familiemedlemmer og venner over hele verden. Twitter-brugere kan opdatere deres status, kendt som tweets, for at lade deres tilhængere (venner) vide, hvad de laver. Med Twitter kan du også retweetes andres status til dine tilhængere.