Sådan bekræfter du internethastigheden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et websted, der giver dig mulighed for at teste dine internethastigheder. McAfee tilbyder en gratis internethastighedstest (se Resources).

2.

Klik på linket 'Klik her for at teste nu', der ligger tæt på midten af ​​siden. Internethastighedstesten vil tage et par sekunder at fuldføre.

3.

Skriv dine resultater, som vises i speedometeret. Den skal vises i MBPS eller megabyte pr. Sekund. Denne måling angiver, hvor hurtigt din internet downloadhastighed er.

4.

Sammenlign dine resultater med almindelige internethastigheder. Velocity Guide (se Resources) er en hjemmeside, der giver dig standardhastighederne for en række internetforbindelser. Find din internetforbindelsestype fra diagrammet og sammenlign det med det resultat, du tidligere skrev ned.

Tips og advarsler

  • Ring til din internetudbyder, hvis din forbindelse er betydeligt langsommere end de standardhastigheder, der vises på hastighedsguideoversigten.
  • Internet-hastighed er en funktion, som internetudbydere lover, når de forsøger at få nye kunder. Der er flere forskellige typer internetforbindelser fra langsomt til hurtigste, herunder dial-up, DSL og kabel. Som internetabonnent er det nogle gange svært at vide, om din egentlige service udfører de udbudte hastigheder hos din tjenesteudbyder. Du kan bekræfte din hastighed ved hjælp af en internethastighedstest og sammenligne dine resultater med typiske internethastigheder.