Sådan får du en IP-adresse til Comcast High-Speed ​​Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af din egen computer

1.

I menuen 'Start' skal du gå ind i mappen 'Tilbehør'.

2.

Vælg ikonet 'Kommandoprompt', og der vises en sort boks med en hvid blinkende markør. Det har normalt en slags Dokumenter og Indstillinger-etiket før den.

3.

Ved cursoren skal du skrive 'ipconfig' og trykke på 'Enter' -knappen på tastaturet. Din IP-adresse vises lige ved siden af ​​'IP-adresse' -mærket.

4.

Klik på 'X' øverst til højre for at lukke kommandopromptboksen.

Brug af et websted

1.

Åbn din internetbrowser. Dette er generelt Internet Explorer (IE), Firefox eller Opera.

2.

Klik inde i adresselinjen (boksen øverst med hjemmesiden på din hjemmeside) og slet alt efter 'http: //'.

3.

Indtast webstedet for en IP-id, f.eks. getmyipaddress.org eller whatismyip.com (se Ressourcer for links), og tryk på 'Enter' på tastaturet.

4.

Webstedet opdager automatisk og afslører din IP-adresse på den side, der vises.

h4> Tips og advarsler

  • Hvis du har brug for en IP-adresse, der ikke ændres, skal du kontakte Comcast for at høre, om du kan få en statisk IP-adresse.
  • Kabel-tv-service er den første ting, mange mennesker tænker på, når man siger ordet 'Comcast', men det tilbyder mere end bare tv-service. Det giver også højhastighedstjeneste til internettet i mange stater over hele landet. Forskellige programmer eller enheder vil bede om din IP-adresse (Internet Protocol), når du forsøger at forbinde dem til en internetforbindelse. Dette resulterer i sidste ende på spørgsmålet om hvor man finder den IP-adresse. Det er vigtigt at bemærke, at Comcast Internet service er DHCP aktiveret. Det betyder, at din IP-adresse kan ændres til enhver tid.