Sådan finder du netværksindstillinger i Microsoft Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Skift netværks- og delingsindstillinger

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og internet'.

Vælg 'Netværk og delingscenter' for at konfigurere computerens adgang til lokale netværk og internettet og for at aktivere adgang til din computer fra andre computere i dit valgte netværk.

4.

Vælg 'Opret en ny forbindelse eller et netværk' for at konfigurere forskellige typer internetforbindelser, herunder trådløs, LAN, opkald, VPN og meget mere.

Vælg 'Opret forbindelse til et netværk' for at etablere en forbindelse med en tidligere konfigureret internetforbindelse.

6.

Vælg 'Vælg hjemmegruppe og delingsindstillinger' for enten at dele filer eller printere eller oprette forbindelse til computere i din hjemmegruppe, der deler filer eller printere.

7.

Vælg 'Fejlfinding' problemer 'for at starte guiden Fejlfinding til Windows Internetforbindelse. Denne applikation guider dig ved at diagnosticere forbindelsesproblemer.

Skift hjemmegruppesæt ings

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og internet'.

3.

Vælg 'Hjemmegruppe' for at konfigurere fil- og printerdeling på tværs af computere i dit hjem eller kontor.

4.

Vælg 'Skift avancerede delingsindstillinger' for at aktivere fildeling for udvalgte mapper og printerdeling på tværs af dit hjemmenetværk.

Skift internetindstillinger

1.

Klik på ' Start ',' Kontrolpanel. '

2.

Klik på' Netværk og internet '.

3.

Vælg' Internet 'muligheder for at ændre dine internetforbindelsesindstillinger. Fra menuen Internet Egenskaber kan du administrere dine standardindstillinger for Internet Explorer (herunder indstilling af hjemmesider og søgeudbydere), indstille internetsikkerhed og privatlivsniveauer, administrere proxyforbindelser og justere avancerede Internet Explorer-indstillinger. Ændring af indstillinger i denne dialog gælder kun for Internet Explorer og ikke til andre browsere, som du muligvis bruger.

Netværks- og delingscenteret i Microsoft Vista styrer alle aspekter af dine internetforbindelser og lokale netværkskonfigurationer. Fra netværks- og delingscenter kan du se oplysninger om TCP / IP-indstillingerne, DNS-servere, trådløse internetforbindelser og firewallindstillinger, og du kan undersøge lokale intranet-netværk på dit hjem eller kontor og oprette din egen computer for at være tilgængelig for computere i din hjemmegruppe. Netværks- og delingscenter er indbygget i Windows Vista-kontrolpanelet for nem adgang og indeholder en række opsætningsguider til at gøre visning og ændre indstillingerne en leg.