Sådan genstarter du UTSTARCOM WA3002G4 router (Soft Reboot)

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download zip-filen i link 1 nedenfor (indeholder RebootRouter.exe, RebootRouter.bat og README.txt). Unzip filen og hent filerne til en mappe på din pc.

2.

Åbn filen README.txt, og følg vejledningen for at udføre softwaren.

3.

Efterlad en kommentar, hvis den gjorde eller ikke fungerede for dig i link 2 nedenfor

Tips og advarsler

< li> MOTIVERINGEN til oprettelse af denne software
 • Når jeg modtager et opkald fra min internetudbyder, der siger, at de ville opdatere min gamle Huawei-kablede router med en elegant helt ny UTStarcom Wireless Router, 'Det er bare godt' I.
 • Min Huawei-router blev befalet at genstarte hver midnat. Dette sikrede, at min internetudbyder system opdaterede min daglige dataoverføringslog.
 • Genstartsprogrammet, der brugte TST10.exe til telnet til routeren og genstart den. Det var frustrerende at bemærke, at det ikke fungerede med den nye trådløse router UTSTARCOM WA3002G4. TST10.exe kunne ikke håndtere de kommandoer, jeg udstedte, eller jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle arbejde rundt TST10.exe for at få arbejdet gjort.
 • Bestemt besluttede jeg at bygge min egen løsning. Det frugter til dette.
 • Håber du finder det nyttigt også.
 • Softwaren nævnt i denne artikel er udviklet af artiklens forfatter. Det er gratis at distribuere og bruge. Det er ikke digitalt signeret og leveres uden garanti! Brug det på egen risiko!
 • Routere genstartes normalt ved at trykke på kontakten placeret på bagsiden. Nå .. det er ok, hvis du skal gøre det, når du er i nærheden. Hvad hvis du skulle genstarte routeren, når du er væk fra den automatisk via pc'en, der er tilsluttet den trådløse router UTSTARCOM WA3002G4?

  Hvis ja .. Denne artikel er til dig!

  Genstart af routeren sikrer, at internetudbyderens (ISP's) system opdaterer den daglige dataoverføringslog til din konto. Nogle internetudbydere giver gratis downloadtider, men undlader at opdatere din daglige overførselslog. Så medmindre du genopretter forbindelse til din internetudbyder, opdateres den daglige traferlog ikke. (Dette sker kun med nogle internetudbydere)