Sådan konfigurerer du Wireless u0026 Windows XP Professional

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din Windows XP-computer, og log ind på operativsystemet. Sørg for at dit trådløse netværkskort er installeret på din maskine i henhold til producentens anvisninger. Hvis du har en bærbar computer, var dit trådløse kort sandsynligvis forudinstalleret.

2.

p> Se i systembakken på computerens proceslinje, og find det trådløse ikon repræsenteret af en lille computerskærm med tre udstrålende linjer, der kommer ud fra det. Højreklik på dette ikon, og vælg muligheden for at 'Se ledige trådløse netværk.

3.

Vælg det trådløse netværk, du vil konfigurere din computer til at oprette forbindelse til i vinduet Trådløst netværkstilslutning, og klik på knappen 'Connect'. Windows vil kortvarigt forsøge at bestemme hvilken type trådløst netværk det er. Når dette er blevet identificeret, bliver du måske bedt om en netværksadgangskode (nøgle), hvis dit netværk blev oprettet med et af disse adgangskoder. Indtast adgangskoden to gange, og klik på 'Connect' Hvis alle indstillingerne blev identificeret og indtastet korrekt, vil computeren forbinde til w irrelevant netværk.

Tips og advarsler

  • Kontakt den person, der opretter dit trådløse netværk for at bestemme det trådløse netværksadgangskode og andre sikkerhedsoplysninger, der måtte være
  • Hvis du skal angive netværksoplysninger manuelt, skal du klikke på linket 'Change the order of preferred networks' på venstre side af vinduet Wireless Network Connection. Inde i dette vindue har du mulighed for at oprette en ny netværksforbindelsesindstilling. Når du har klikket på knappen 'Ny', bliver du bedt om at indtaste SSID, sikkerhedstype, adgangskode og andre forskellige oplysninger til det trådløse netværk. Denne type manuel opsætning er kun nødvendig under sjældne omstændigheder.
  • Trådløse internetforbindelser er en fantastisk måde at få adgang til internettet og dit lokale netværk uden at skulle tilsluttes en router. Nogle gange kan det dog være kompliceret at oprette et trådløst netværk på Windows XP, især hvis du aldrig har gennemgået processen før. Hvis det er tilfældet, bør du ikke bekymre dig, bare et par minutter af din tid, og de rigtige oplysninger hjælper dig med at konfigurere Windows XP til at komme på dit trådløse netværk.