Sådan mailer du store JPG-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Om nødvendigt ændre størrelsen på din JPG. Selvom JPG-filer komprimeres til at begynde med, er et billede på 800 til 600 pixel mere sandsynligt, at det kan vedhæftes til en e-mail end et 2000-til-1000 pixel foto. Programmer som ColorSync (Mac OS-brugere) eller PhotoImpression (Windows-brugere) har ændret mulighederne, der ikke i høj grad forvrider billedet. (Se ressourcer nedenfor).

2.

Opret en komprimeret mappe (.ZIP-mappe) eller fil, hvis du sender mere end en JPG-fil (se referencer nedenfor). Hvis du vedhæfter en komprimeret mappe med dine filer i stedet for at forsøge at vedhæfte et antal JPG-filer til en enkelt e-mail, er det mindre omfangsrige og lettere at sende.

3.

Noter hvilken e-mail Udbyderen din modtager bruger. Hvis du forsøger at sende en stor fil eller .ZIP-mappe til en person med en mindre e-mail-kapacitet, kan de muligvis ikke åbne eller modtage dine vedhæftede filer.

4.

Åben en ny email på din konto. Se efter linket eller knappen, der siger 'Vedhæft fil.' Når du klikker på dette, vises et nyt dialogvindue.

5.

Find den fil eller komprimerede mappe, du ønsker at vedhæfte til e-mailen på din computer. Bekræft vedhæftet fil og lad det helt downloade til e-mailen.

6.

Se efter vedhæftningens størrelse, når den er blevet uploadet til e-mailen. Din e-mail-tjeneste s kapacitet og kapacitet i den tjeneste, din modtager bruger, vil være en indikator for, om din e-mail vil sende. en Gmail eller Yahoo gratis e-mail-konto, hvis du ikke allerede bruger en anden tjeneste, eller du er på udkig efter en service med en større kapacitet. Ud af de gratis e-mail-tjenester derude tilbyder disse to tjenester dig den største mængde lagrings- og vedhæftningskapacitet (Yahoo tilbyder 25 MB filtypenavn, mens Gmail giver dig 20 MB).

  • Ændring af dine fotos kan medføre en lille forvrængning af pixels, hvilket skaber en slør effekt.
  • Email har gjort fildeling lige så nemt som et klik med musen siden debut, og det revolutionerede måden vi forbinder med venner og familie rundt om i verden. JPG-filer er en af ​​de mest komprimerede typer billedfiler, du kan oprette i sammenligning med andre, såsom GIF'er og PNG'er. Men selv store JPG'er kan være besværet med e-mail. Med den rette service kan du tilslutte mere jævnt.