Sådan opretter du en DSL-forbindelse på Windows 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrakt med en DSL-udbyder for DSL-service. Virksomheder som AT u0026 T og Expedient tilbyder DSL-forbindelser. Find en DSL-udbyder og abonner på dens tjeneste; Overvej omkostninger og bekvemmelighed, når du vælger en udbyder.

Skriv nedenstående oplysninger: Din IP-adresse, din Subnet Mask-adresse, din Gateway-adresse og DNS-serveren tæller din udbyderen giver dig. Disse tal vil blive leveret af din DSL-udbyder; Kontakt din tjenesteudbyder, hvis du ikke kender disse tal.

3.

Åbn Kontrolpanel på din computer ved at klikke på 'Start' menuen og klikke på 'Kontrolpanel. '

4.

Åbn' Netværk og opkaldsforbindelser 'i Kontrolpanel. Vælg ikonet 'Local Area Connection' og vælg 'Egenskaber'. Et nyt vindue åbnes.

5.

Vælg 'Internet Protocol (TCP / IP)' og klik på 'Properties' Dette åbner vinduet TCP / IP Egenskaber.

6.

Indtast din IP-adresse i feltet 'Brug følgende IP-adresse' under 'Generelt'. Udfyld undernetmasken i den arkiverede mærket 'Subnet Mask' og Gateway Address i fanen 'Gateway Address'.

7.

Vælg 'Brug følgende DNS-serveradresser' og vælg 'Tilføj følgende.' Indtast de DNS-servernumre, som din DSL-udbyder gav dig.

8.

Klik på knappen 'OK' for at afslutte vinduet TCP / IP-egenskaber. Når dette vindue er lukket, skal du klikke på 'OK' for at afslutte Egenskaber for lokalforbindelse. Endelig lukker vinduet Netværk og opkaldsforbindelser. Åbn din internetbrowser; din computer skal nu være forbundet til internettet via din DSL-linje.

DSL (digital abonnentlinje) er en måde at forbinde en computer med til internettet. DSL-linjer bruger din eksisterende telefonlinje, hvilket gør DSL-forbindelser til en nem og nem måde at oprette forbindelse til internettet på. En anden fordel ved DSL er, at det er hurtigere end opkald; surfing på internettet er nemmere, og du kan downloade filer og behandle information hurtigere med DSL end med opkald. Hvis du tilslutter din Windows 2000-computer til internettet med en DSL-linje, skal du indgå kontrakt med en DSL-udbyder og konfigurere dine internetindstillinger.