Sådan opretter du en SIP-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem hvilken type SIP-server, du vil oprette, f.eks. en proxy, omdirigere eller hændelsesserver. Du kan konfigurere alle tre, da SIP-servere kan udvides, men kræver forskellige komponenter for hver type.

2.

Indsæt kode i SIP-programmet for at genkende definerede proxyer, bede om autentificering , eller rute telefonopkald til bestemte steder. Denne udvidelse er normalt tilgængelig med den proxy eller PBX-software, der anvendes sammen med SIP.

3.

Installer en tredjeparts software på serveren og slutbrugercomputeren med en PBX system. Indsætte kode, der leveres af softwaren, kan lede SIP'en til at besvare og / eller fremsende anmodninger fra UA'erne.

4.

Medtag en SIP-udvidelseskode til anmeldelse af begivenheder for at oprette en interaktiv SIP events server. Event SIPS omfatter generelt listerværdier og informationsabonnementer, der er forbundet med en eller anden type databaseopsætning i selve serveren ved hjælp af en tredjeparts software, som f.eks. SQL eller en anden database manager.

Installer SIP-rammen på en tilstedeværelsesserver for at forbinde PBX-telefonsystemer og slutbrugere, når mere end én person skal være til stede, f.eks. Et konferenceopkald, eller når flere brugere har brug for adgang til fællesskabsdata.

h4> Tips og advarsler

  • Medmindre du er bekendt med udvidelserne mellem et SIP og et VoIP- og / eller PBX-system, skal din netværksadministrator konfigurere dine SIP-servere.
  • li> Hvis kodet forkert, vil dine oplysninger være tilgængelige for alle, der sker på tværs af dine proxyservere og / eller routere. Implementér autentificeringssoftware til beskyttelse af private eller proprietære data. SIP-servere (Session Initiated Protocol) er netværkselementer, der tilbyder sikkerhed og beskyttelse mellem servere. Mange gange bruges SIP'er til at udvide netværk via routere eller til at godkende brugere af bestemte netværk, som f.eks. En proxyserver eller en ekstern desktop server. Efterhånden som internetadgangen går videre, er det kun fornuftigt, at netværksbeskyttelsesteknologien også vil udvikle sig.