Sådan opretter du forbindelse til en anden Vista-computer over internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for værtscomputeren og klik på 'Start' -menuen. Højreklik på 'Computer' og vælg derefter 'Egenskaber' fra de viste indstillinger. Vælg 'Fjernindstillinger' fra panelet Opgaver vist på venstre side af skærmen.

2.

Gennemgå oplysningerne på fanen 'Fjern'. Sørg for, at 'Tillad fjernhjælpstilslutning til denne computer' er markeret i systemegenskabsvinduet.

3.

Vælg knappen Vælg brugere. Dialogboksen 'Remote Desktop Users' åbnes. Vælg brugerkonti og add-knappen. Skriv navnet på den bruger, du vil tilføje, i feltet 'Indtast objekternavn', og vælg OK-knappen. Når du har tilføjet navnet, vises det i vinduet 'Remote Desktop Users'.

4.

Klik på fanen 'Computer Name' og noter det fulde computernavn vist . Gennemgå indstillinger i Windows Security-vinduet og afslut derefter.

5.

Opret forbindelse til værtscomputeren på en anden computer ved at klikke på 'Start' -menuen og vælge 'Alle programmer' 'Tilbehør' og 'Fjernbordsforbindelse.'

6.

Indtast navnet på den fjerncomputer, du planlægger at oprette forbindelse til. Vælg 'Options' knappen og indtast brugernavnet og klik på 'Connect' knappen. Indtast adgangskoden og klik på knappen 'OK'. Når forbindelsen er lavet, vil du forbinde via internettet til den eksterne computer.

Tips og advarsler

  • Værtscomputeren skal være forbundet til internettet når du vil oprette forbindelse til det.
  • Check med netværksadministratoren på arbejde, før du forsøger at oprette fjernadgang til din arbejdcomputer.
  • Nyd fleksibiliteten ved at få adgang til en Vista-computer hjemme eller arbejde, når du er væk ved at oprette ekstern internetadgang til din computer. Fjernadgang til en computer gør det nemt at ændre og gemme dokumenter og få adgang til billeder og præsentationer. Vista-computer over internettet skal du have adgang til internettet og tilladelse til at oprette forbindelse til computeren.