Sådan opsættes en WiFi-panelant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern den eksisterende antenne fra den trådløse router ved at dreje den mod uret, indtil den kommer ud.

2.

Tilslut antennekablet til den åbne port på panelantenne. Dette findes normalt på bunden af ​​antennen. Fastgør den anden ende til porten på routeren, hvor du fjernede antennen. Skru stikkene sammen fast.

3.

Monter panelantennen mod den retning, du vil have signalet til at dække. De fleste panelantenner kan monteres på enten en væg eller på et skrivebord eller en anden overflade. For den bedste dækning i et hus eller kontor skal du montere antennen i et hjørne, der vender ud mod hoveddelen af ​​bygningen.

4.

Skru det medfølgende monteringsbeslag i væggen ved hjælp af skruetrækker. Du kan få brug for en boremaskine til at starte skruehullerne afhængigt af, hvad væggen er lavet af. Fastgør panelantenne til beslaget. Monteringsmetoden vil variere med panelantenne. Se efter et fastgørelsespunkt på den flade bagside på antennen, der svarer til vægbeslaget.

5.

Test panelantennen ved at tage en Wi-Fi-bærbar computer eller anden mobil enhed til de fjerneste områder af det område, du forsøger at dække. Kontroller, at signalet når, og at du kan oprette forbindelse til det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Ikke alle Wi-Fi-routere har aftagelige antenner.
  • Nogle routere kan have en separat ekstern antenneport. I så fald behøver den eksisterende antenne ikke fjernes.
  • Nogle Wi-Fi-panelantenner leveres ikke med det medfølgende kabel. Det kan være nødvendigt at købe et kabel separat. Få en, der er lang nok til at nå monteringspunktet.
  • Så længe vi har haft trådløse netværk, har folk forsøgt at få mere ud af deres Wi-Fi-routere. Dette kan være at kompensere for forhindringer i ældre bygninger eller simpelthen for at kunne forbinde fra en bygnings fjerne rækkevidde. En metode til forbedring af rækkevidde er at erstatte antennen på den trådløse router med en høj forstærkelig Wi-Fi-panelantenne for at udvide signalet i en bestemt retning.