Sådan tilføjes brugere til et fjernt skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative Tools.'

2.

Dobbeltklik på 'Computer Management.'

3.

Under 'Lokale brugere og grupper', klik på 'Grupper'.

4.

Dobbeltklik på 'Fjernbordsbrugere', og klik derefter på 'Tilføj.'

5.

Angiv din objekttype (type objekt, som du vil søge) og steder, og indtast objektnavnene ('User1').

6 .

Klik på 'Check Name,' og vent på computeren for at finde navnene. Klik på 'OK'. Tæt på alle vinduer, du stadig har åbent.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlægger at lade andre komme på computeren eksternt, kan du overveje at tildele forskellige niveauer af privilegier og log-on rettigheder til hver bruger. Grundlæggende kontrollerer disse, hvad brugere kan gøre, når de logger ind på din maskine, eller kontrollerer, om de kan logge ind overhovedet. Du kan nægte og tildele mange forskellige rettigheder og privilegier, så du kan være meget specifik om de funktioner og filer, du gør tilgængelige for fjernbrugere. Jo flere privilegier du tildeler, jo mere brugeren kan rodde med din maskine, så giv ikke alle rettigheder fuldt ud. For flere detaljer, se siden 'Rettigheder og privilegier' fra Microsoft Tech Net. (Se Referencer.)
  • Hvis du har problemer med at tilføje brugere til dit fjernskrivebord, kan Remote Desktop være deaktiveret eller ukorrekt konfigureret på din computer. For at kontrollere om fjernskrivebord er aktiveret, skal du vælge 'Computer Configuration', 'Administrative Skabeloner', 'Windows Components 'og' Terminal Services. Dobbeltklik derefter på 'Tillader brugere at forbinde eksternt ved hjælp af Terminal Services-indstillingen' og vælg 'Aktiveret.'
  • Husk at Remote Desktop er en separat funktion, når du deler dine filer og mapper. Begge giver brugerne mulighed for at få adgang til filer fra en værtscomputer, men med Remote Desktop kan du bogstaveligt talt 'overtage' computeren for at justere indstillinger, åbne eller manipulere filer osv. Det er meget kraftigere end at nægte adgang kun til enkeltmapper. Don 'Tilføj ikke en bruger til Remote Desktop, medmindre du vil arbejde administrativt eller komme ind på din computer fra en anden computer.
  • Computere er blevet en hæfteklamme i hjemmet og erhvervslivet. Fordi du ikke altid kan løse dine computerproblemer, og fordi du måske vil have, at en anden har evnen til at se og manipulere dine filer, kan du spare tid og besvær ved at tilføje brugere til de eksterne desktopindstillinger. Selvom det ikke er en vanskelig opgave (det tager normalt mindre end 5 minutter), vil tilføjelse af brugere kræve, at du kender placeringen af ​​de eksterne desktopindstillinger for at tilføje brugere.