Sådan tilsluttes en Belkin Home Router til en Acer Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din Belkin Home Router til dit kabel eller DSL modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Bekræft, at den er tilsluttet til 'WAN' -stikket på routeren, hvilket er angivet med netværksikonet og ikke et af de nummererede 'LAN' -stik. Tænd for modemet, vent 45 sekunder, og tænd for routeren.

2.

Bekræft, at din Acer laptop indeholder et trådløst kort ved at højreklikke på ikonet 'Denne computer' fundet i menuen 'Start') og vælge 'Egenskaber' og derefter 'Hardware'. Dobbeltklik på 'Enhedshåndtering', og du vil se de trådløse kort, der er angivet under overskriften 'Netværksadaptere'. Næsten alle Acers udgivet siden 2005 indeholder indbyggede trådløse funktioner.

3.

Slut din bærbare computer til routeren for at konfigurere den. Hvis din bærbare computer er trådløs, skal du klikke på ikonet for trådløst netværk i 'Systembakken' (placeret nederst til højre på skærmen) og vælge 'belkin' -netværket. Ellers skal du sætte et Ethernet-kabel i netværksstikket på din Acer og slutte den anden ende til en af ​​de nummererede stik på bagsiden af ​​routeren.

4.

Start en web browser og indtast 192.168.2.1 i adresselinjen. Læg adgangskodefeltet tomt og klik på 'Send' knappen. Dette åbner konfigurationsskærmen på routeren.

5.

Tilføj et kodeord for at forhindre brugerne i at ændre nogen af ​​routerens indstillinger. Klik på fanen 'Systemindstillinger' , skriv feltet 'Type in current password' og indtast et kodeord i de to felter nedenfor ('Indtast ny adgangskode' og 'Bekræft ny adgangskode') og klik på knappen 'Apply Changes'.

p> 6.

Tildel et nyt navn til dit trådløse netværk ved at vælge fanen 'Kanal og SSID' i venstre kolonne og indtaste dit nye trådløse netværksnavn i det relevante felt.

p> 7.

Vælg fanen 'Sikkerhed' og etablér trådløs sikkerhed ved at ændre sikkerheden til 'WEP' og indtaste det trådløse kodeord i feltet 'Nøgle 1'. Gem disse indstillinger ved at klikke på 'Apply Ændringer '.

Hvis du har en DSL-internetforbindelse, skal du vælge' Tilslutningstype 'under fanen' InternetWAN 'på konfigurationssiden. Vælg derefter' PPPoE 'som tilslutningstype, og indtast dit DSL brugernavn og adgangskode i de relevante felter og klik på 'Apply Changes.' Dit DSL-brugernavn og adgangskode leveres af din DSL-udbyder og er normalt inkluderet i den oprindelige pakke sammen med DSL-modemet.

9.

Løsn din Acer laptop fra routeren, hvis du bruger et Ethernet-kabel. Tilslut til det trådløse netværk med din Acer (eller en anden computer) for at bekræfte, at du har internetadgang.

Tips og advarsler

  • Hvis der er en strømstigning , strøm på modemet, routeren og eventuelle computere på netværket (i den rækkefølge) og vente 45 sekunder mellem hver.
  • Giv aldrig dit trådløse netværk en oplagt adgangskode.
  • At miste din adgangskode vil nødvendiggøre nulstilling af enheden som beskrevet i trin 1 og gentage hele processen.
  • En Belkin-hjemmerouter er en enhed, der gør det muligt for flere computere at forbinde hinanden og dele netværksressourcer, nemlig printere og internetforbindelse. Belkin er en Californienbaseret producent af computerhardware og tilbehør. Acer er et Taiwan-baseret computerfirma, der fik øjeblikkelig markedsandel i Nordamerika, da den købte Texas Instruments bærbare division i 1997. Selvom hverken Belkin eller Acer er en kategorieleder, har begge virksomheder et solidt ry.