Sådan tilsluttes en pc til et tv ved hjælp af et S-videokabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, om din pc har en S-Video-port. En S-video-port er lille og cirkulær og kan ofte findes bag på en bærbar pc eller stationær pc.

2.

Kontroller, om dit tv har S- Videoindgange på bagsiden. Det vil blive mærket 'S-Video', hvis dit tv kan modtage S-Video-indgang. Hvis du er i tvivl, skal du se i tv'ets manual, som indeholder oplysninger om specifikationerne på dit tv.

3.

Slut S-Video-kablet fra pc'en til tv'et og Sluk for pc'en og tv'et. Nogle S-Video-kabler har kun en video til video-stik, mens andre S-Video-kabler har både audio- og video-stik. Hvis der er både lyd- og videoforbindelser til TV'et, skal du matche farver (f.eks. gul til gul) på tv'et til lydstikkene og tilslut videokontakten til S-Video-porten i fjernsynet og derefter til S-Video-porten på pc'en.

4.

Indstil tv'et til at modtage videoindgang fra en anden kilde ved at vælge inputkilden (f.eks. DVD, Input 1, Input 2, Cable osv.). Da tv-operationen varierer med model, skal du kontakte TV-manual til specifikationer, hvis det er usikkert. Da pc-operativsystemet starter op, skal du kunne se log-in-siden på din pc og tv. Hvis der ikke vises noget billede på tv'et, skal du kontrollere forbindelsen og / eller genstarte pc'en .

Tips og advarsler

  • Pur chase den rigtige længde af S-videokabel. Et s-videokabel, der er for kort, kan gøre det vanskeligt at opsætte forbindelsen mellem pc og tv.
  • Tilslutning af en pc til et tv ved hjælp af et S-videokabel er let at gøre. Alt, hvad der kræves, er et tv med S-Video-indgang og en pc med en S-Video-port sammen med et S-Video-kabel. Tv'et kan bruges til at se dvd'er, hjemmevideoer eller diasshow fra pc'en. Dette giver dig mulighed for at se en film eller et billede på en større skærm.