Sådan tømmer du en kabelmodem-cache

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computeren ved at lukke den ned gennem operativsystemet. Hvis du bruger Windows, skal du klikke på 'Sluk computer' fra menuen Start og derefter 'Sluk'. Hvis du bruger en Mac, skal du klikke på Apple-menuen og vælge 'Luk ned'.

2.

Tag stikket ud af stikkontakten fra stikkontakten.

3.

Vent et minut.

4.

Sæt dit kabelmodems strømkabel tilbage i stikkontakten. Hvis kabelmodemet har en strømknap, skal du trykke på knappen for at tænde modemet.

5.

Vent et minut.

6.

>

Tænd for din computer ved at trykke på strømkablet på forsiden eller bagsiden af ​​computeren. Dit kabelmodems cache er nu tomt.

Tips og advarsler

  • Ryd dit kabelmodems cache, når der opstår strømafbrydelse i dit område- - Dette vil nulstille modemet.
  • Kabelmodemer, som traditionelle telefonmodemer, påvirkes af spidser i elektricitet, og data overføres via kabelledningen. Modemet indeholder en cache, en chip, der samler data, inden den frigives til din computer, som undertiden bliver overbelastet med ugyldige data. Disse ugyldige data kan sænke dit kabelmodems funktioner og forhindre, at det overfører nye data. For at rette op på problemet skal du tømme dit kabelmodems cache. Når cachen er nulstillet, vender kabelmodemmet tilbage til en fungerende tilstand.