Sådan udvides området af trådløst i huset

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skift placeringen af ​​din router til et sted i midten af ​​huset, hvis det er muligt. Hvis din router i øjeblikket sidder nær en ydervæg eller noget elektrisk eller metal, kan du få et blokeret signal eller interferens, eller noget af signalet kan være spildt.

2.

Kontroller firewall-indstillingerne i sikkerhedscentret ('Start', 'Kontrolpanel') for at sikre, at du ikke har en indstilling, der blokerer eller forstyrrer dine internetporte, applikationer og router. Følg disse trin i Windows Security Center: 1) Klik på 'Windows Firewall.' 2) Klik på 'Tilføj program' på fanen 'Undtagelser'. 3) Klik på navnet på det program, du vil tilføje (fx Mozilla Firefox). 4) Klik på 'OK'.

Du kan også indstille firewallindstillinger med følgende trin: 1) Klik på 'Start' og vælg 'Kør'. 2) Skriv 'wscui.cpl.' 3) Klik på 'OK'.

3.

Skift den kanal, du har indstillet til din trådløse. Et godt værktøj til dette er Netstumbler. Undgå at bruge kanal 6, da de fleste har dette som deres standard.

4.

Kontroller din specifikke router s hjemmeside for gratis drivere eller opgraderinger til software, der kan være forbundet med din router, og installer alt, der er tilgængeligt. Cnet.com har et fremragende download-websted til drivere og anden software.

5.

Udskift din trådløse adapter eller antenne. har en ekstern antenne gør det nemmere for computeren at sende signalet til routeren.

6.

Køb en anden lavprisrouter, tilslut den til din primære router og brug det som signal repeater.

Sæt en smule aluminiumsfolie på routerantenne. Placer folien, så signalet springer væk fra folien i retning af din anden computer.

Tips og advarsler

  • Ud over at placere din router er sandsynligvis den nemmeste måde at forbedre trådløs signalstyrke på at bruge trådløse komponenter, der alle kommer fra samme producent. Husk dette, hvis du planlægger at oprette et netværk fra bunden, eller hvis du opgraderer dit computersystem.
  • Teknologi til computere og trådløse internetforbindelser forbedrer sig meget hurtigt. Hvis du forstår, hvordan teknologien og forbindelserne fungerer, så er det nemt at udvide rækkevidden af ​​trådløs i huset. Du kan afhjælpe de fleste problemer med din trådløse rækkevidde på mindre end en halv time. Problemerne har normalt mindre med en svag router end med positionering, kompatibilitetsproblemer eller en forkert indstilling eller to.