Ethernet-kabler og fordele ved trådløse og trådløse brugere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Ethernet-kabler er standardkablerne, der forbinder computere på et netværk. Men trådløs kommunikation er blevet mere populær blandt brugere, der rejser, eller de mennesker, der har bærbare computere i hjemmet. Hver type netværk har sine egne fordele. Hvis en administrator planlægger at oprette et netværk, kan kendskabet til fordelene ved hver type hjælpe med at designe netværket.

Ethernetkabler

Ethernetkabler er ledninger, der bruges til at forbinde computeren til en router eller hub. I store netværk kan kablet oprette forbindelse fra computerens netværkskort til et datakontakt i væggen. Denne dataudgang forbinder dog med en router. Ethernetkabler bruger elektriske impulser til at transmittere data på tværs af ledningerne. Trådløs kommunikation bruger luften bølger. Ethernet-kabler kræver også en stik, og ledningerne skal bestilles i stifterne. Derfor kræver kabling af et hardwired netværk over en trådløs en mere tid og hårdtråd, når du planlægger layoutet.

Kablede fordele < / h2> Selv om nogle brugere foretrækker at bruge trådløs, er der nogle fordele ved et kablet netværk. For det første er de fleste computere udstyret med et simpelt netværkskort installeret. Brugerne behøver ikke at købe ekstra hardware. Brugeren kan også simpelthen forbinde den ene ende af kablet til computerens netværkskort og den anden ende i et eksisterende hub eller en router. Kablede forbindelser har heller ikke de sikkerhedsproblemer, som trådløse netværk har. Trådløse netværk er modtagelige for at aflytte over airwaves.Men brugerne skal dog stadig have god sikkerhed ved hjælp af et stationært program eller en router firewall for at forhindre uautoriseret adgang på et trådløst netværk.

Trådløse fordele

Den bedste fordel ved trådløs er bekvemmeligheden, især når et netværk er allerede installeret Hvis brugeren har en trådløs router installeret, er det ikke muligt at køre flere kabler over hjemmet eller kontoret. Derfor kan brugerne købe et trådløst netværkskort og vedhæfte pc'en til et eksisterende netværk. Det giver også mulighed for Andre brugere med bærbare computere til at oprette forbindelse til netværket. Trådløse netværk er tilgængelige på nogle cafeer og hoteller, så brugerne kan arbejde eksternt. Trådløse netværk foretrækkes af folk, der rejser og har brug for adgang kontordokumenter og e-mail.