Hjemmelavet Pringle Can WiFi Booster

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Genbrugspande

Trådløse boosterantenner er tilgængelige online og hos mange elektronikforretninger. Udover at spare penge, bygger en egen antenne et interessant videnskabsprojekt. Den største del af projektet er en høj dåse, som en Pringles kartoffelchip. Køb de andre dele, såsom en kvindelig N-stik, svinhale og bolte, online eller hos en elektronikkomponent butik. Der findes et par versioner af denne antenne. BinaryWolf.com og Turnpoint.net giver komplette instruktioner til at bestemme hvilken metode der passer dig.

Hemmeligheden om at få dit bedst mulige signal med sin model, ifølge Gregory Rehm på Turnpoint.net, ligger i placeringen af ​​N-stik. Hans hjemmeside har en lommeregner til at bestemme denne placering baseret på dåseens diameter. For en Pringles kan, som har en diameter på ca. tre inches, bor hullet til din N-stik på 3-3 / 4 inches fra bunden af ​​dåsen. Nogle stik er selvforankrende og behøver ikke bolte. Men hvis din komponent har brug for bolte, skal du montere den med bolthovedene inde i dåsen for at undgå at ødelægge signalet.

En Pringles kan er ikke den eneste type dåse, der vil fungere for dette projekt. Du kan måske prøve at bruge en med en større diameter for at se, om det vil øge signalet, du modtager. Det er vigtigt, at den kan være høj. Både BinaryWolf.com og Turningpoint.com foreslår en gammeldags juiceburk som en mulighed. Når du har bygget din antenne, skal du montere den på et stativ eller et andet stativ, som giver dig mulighed for at flytte antennen rundt for at søge det bedste signal.

En anden måde at konstruere de indre dele på, ifølge BinaryWolf.com, består i at vedhæfte en seks-tommers kobberrør gennem midten af ​​Pringles kan låget. Brug en disk, der er lidt mindre end kanediameteren for at holde den centreret. Dette større stykke kobber kan muliggøre en stærkere signalopsamling end 12 gauge-wire i de andre planer.

En wi-fi-booster fungerer kun, hvis der er et signal i området for at øge. Din computer skal også have trådløs kapacitet. Hvis det signal, du vil bruge, er krypteret, skal du anmode om adgangskoden fra ejeren. Surfing på internettet kan være frustrerende, når du er på et sted, der ikke modtager et stærkt trådløst signal. Selv hvis du har dit eget WiFi-kort, er der ingen garanti for, at du vil kunne hente et signal i mindre befolkede områder. Hvis du planlægger at være ude på landet, og føler, at du muligvis ikke kan holde kontakten med cyberworlden, har du brug for en WiFi-booster.