Kan du faxe uden telefonlinje?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Internetbaserede faxtjenester sender og modtager dokumenter via e-mail til andre faxmaskiner. Brugere med bare en printer kan også have faxer sendt til dem via e-mail, men skal manuelt udskrive dem for at beholde en fysisk kopi.

Fordele

Fax via internettet sparer folk fra indkøbsudstyr, hvis de kun planlægger at faxe nu og da. Personer, der sender masser af faxer, vil reducere de penge, de bruger på blæk og papir (medmindre de udskriver faxerne).

Funktioner

Nogle onlinefaxtjenester kræver special software. De, der giver brugeren mulighed for at modtage faxer, giver forbrugeren et nummer, der ringer faxer til den enkeltes e-mail-adresse.

Tips

Der er gratis internetfaxing til rådighed for personer, der kun sender to faxer om dagen, sådan som FaxZero. Desuden tilbyder de fleste tjenester en gratis prøveperiode på 30 dage.

Overvejelser

Folk, der sender en onlinefax, skal stadig oprette en forsidesside for deres dokument, selvom onlinefaxtjenesten udskriver personlige oplysninger i overskriften; de fleste virksomheder sorterer stadig deres faxer på forsiden af ​​oplysningerne. Desuden kan folk fjerne forsiden (for at beskytte personlige oplysninger, når de sender faxen til en anden part) i Windows ved at åbne den i Microsoft Office Document Imaging og bruge sletningen funktion fra menuen 'Side'. Landtelefontjenester begynder at udfase; selv AT u0026 T planlægger at droppe deres landbaserede telefonlinjer helt. Heldigvis kan brugere, som stadig ønsker at sende en fax, gøre dette uden en kablet linje.