Sådan automatiseres mail til internetadresser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, om en af ​​dine e-mail-adresser har indbyggede autoforward-funktioner. Programmer som Microsofts Outlook eller Googles gratis Gmail-e-mail-tjeneste har allerede evnen til automatisk at videresende e-mail. Dette sparer dig fra at skulle tilmelde dig en ekstra webservice. Du kan få adgang til disse funktioner (hvis de er til stede) via din e-mail-udbyder 's' Indstillinger '-menu.

2.

Brug en webservice, der er designet til fremsendelse af e-mail som AutoForward.com eller OneBox .com. Disse tjenester kan automatisk videresende alle indgående meddelelser til en anden adresse, du vælger, når du tilmelder dig ved at give dine e-mail-adresser.

3.

Tilmeld dig en e-mail-konto der understøtter automatisk videresendelse af e-mail. Hvis din nuværende e-mail-konto ikke understøtter denne funktion, og du ikke har det godt tilmeldt dig en tjeneste, skal du bruge en gratis konto, der giver dig mulighed for at gøre dette. Den ovennævnte GMail, Microsofts Hotmail og Yahoo! Mail er alle gratis tjenester, der understøtter automatisk videresendelse af e-mails fra en adresse til en anden.

Ligesom du automatisk kan videresende almindelig mail sendt til en adresse til en anden adresse, kan du gøre det samme med e-mail. Automatisk videresendelse giver en bestemt e-mail-boks mulighed for at modtage et mail og kopierer det automatisk og sender det til en anden e-mail-boks efter eget valg. Dette kan være gavnligt, hvis du har stoppet med at bruge en adresse og vil begynde at bruge en anden. For at konfigurere automatisk videresendelse til e-mail, har du nogle få forskellige muligheder.