Sådan bruger du Google i hverdagen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug Google-søgemaskine til at give dig masser af oplysninger til din skolerapport. Du kan undersøge Ben Franklins historie, hvordan internettet påvirker hverdagen eller noget andet du kan tænke på.

2.

Indtast et job efter eget valg og området Du søger efter Google's søgemaskine. Google vil give dig mange resultater af forskellige job i det område, der ansætter.

3.

Find en persons telefonnummer og adresse ved hjælp af Google-søgemaskinen. Indtast blot deres navn og navn, og Google vil give dig en liste over personer med det pågældende navn i området. Dette er en fantastisk måde at genoprette forbindelse til tidligere venner og familie.

4.

Brug Google til at surfe på internettet. Google er ikke bare for strenge arbejde og skoleforskning. Du kan bruge Google til at søge efter spil eller sociale netværk, der er på internettet.

Der er mange forskellige typer søgemaskiner derude. Google, Yahoo, MSN, Dogpile og Ask er et par populære søgemaskiner, som mange mennesker bruger. Sandheden er, at Google er de mest populære søgemaskiner og giver dig de fleste resultater. Du kan nemt bruge Google i hverdagen af ​​forskellige årsager.