Sådan indstilles en USB Bluetooth-adapter til en printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag en Bluetooth-adapter og sæt den i USB-porten på din printer. Tag den anden Bluetooth-adapter og sæt den i en USB-port på din computer.

2.

Vent til Windows genkender den nye hardware på din computer. Lysdioderne på adapterne skal blinke, når de er tilsluttet computeren og printeren.

3.

Test printeren ved at udskrive et dokument.

h4> Tips og advarsler

  • Nogle ældre Bluetooth-adaptere kræver en vekselstrømsadapter til strøm. Tilslut vekselstrømsadapteren til Bluetooth-adaptere, hvis det er tilfældet.
  • En valgt mængde Bluetooth-adaptere kræver yderligere software og drivere, der skal installeres. For at undgå at installere ekstra software og drev skal du købe en Bluetooth-adapter, der er plug-and-play-kompatibel, hvilket betyder at den vil fungere sammen med din computer lige uden for boksen.
  • Hvis din printer ikke har en USB port, kan du ikke forbinde en Bluetooth USB-adapter til den.
  • Bluetooth er nok den bedste type trådløs teknologi i dag. Bluetooth-printere har en større dækning end konventionelle trådløse printere, som f.eks. 802.11g-printere. Trådløs Bluetooth-teknologi giver dig mulighed for at udskrive dokumenter fra andre værelser, gulve og endda bygninger. Gør en printer Bluetooth aktiveret kræver to USB Bluetooth-adaptere; en USB Bluetooth-adapter til at oprette forbindelse til din computer og en til at forbinde til printeren.