Sådan konfigureres computeren til at udskrive på en printer, der ikke er vedhæftet computeren eller udskriver på et netværk på skole eller arbejde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du gå til Windows-logoet eller startknappen i nederste venstre hjørne af computerskærmen og klikke på den. Klik derefter på kontrolpanelet. Find dit printerikon eller hvor det står 'printere'. Klik på den. På værktøjslinjen øverst skal du se u0026 quot; tilføje en printer u0026 quot; klik på den. Et vindue vil dukke op og bede dig om at vælge en u0026 quot; lokal u0026 quot; eller 'netværksprinter'. Klik på u0026 quot; local u0026 quot ;. Det vil derefter bede dig om at vælge en port, hvor printeren er placeret. Vælg 'Opret en ny port', og vælg 'Standard TCP / IP Port' i rullelisten. Klik derefter på den næste knap. I det næste vindue, hvor der står valgt enhedstype, skal du vælge 'TCP / IP-port' i rullemenuen. Hvor det hedder værtsnavn eller IP-adresse, skal du gå til den printer, du vil udskrive til, på den printer skal IP-adressen skrives på den et eller andet sted, hvis du ikke spørger nogen på dit kontor eller netværk. Indtast derefter værtsnavnet eller IP-adressen til den pågældende printer, og fjern derefter valgfeltet 'Undersøg printerkassen'.

2.

Din computer søger derefter efter printeren på dit netværk på den IP-adresse. Klik næste, forhåbentlig har du disken til at installere de korrekte drivere til den printer, hvis ikke, kan du søge efter de korrekte drivere til den printer ved at indtaste printerens navn og model i Google, så kig efter websteder, der lader dig downloade den rigtige chauffører gratis. En boks vil dukke op, spørg om du har disken til den printer, du vil bruge. Indsæt disken i din computer og luk alle kasser, der pop op, og spørg om du vil køre softwaren, du behøver ikke at køre den. Så fortsæt og klik på 'have disk'. Du kan derefter gennemse din computer for hvor disken er placeret, så klik på 'computer' og klik på det diskdrev, du lægger disken til, sandsynligvis din 'D' -drev. Derefter begynder computeren at trække de oplysninger, der er på disken. Afhængigt af hvor kompliceret printeren du installerer, skal du muligvis klikke på nogle andre ikoner som f.eks.:
-Klik på mappen 'driver' 'folder'
-Klik på 'Engelsk'
-Klik på 'Installer alligevel'

3.

Men de fleste grundlæggende computerprintere behøver ikke alle disse oplysninger. Normalt når du surfer på din computer og vælger det diskdrev, som printerdisken er på, installeres den, og du bliver færdig. Sørg for at klikke på u0026 quot; print en testside u0026 quot; når den spørger, for at sikre det s arbejde. Glad udskrivning

Sådan opsættes computeren til udskrivning på en printer, der ikke er tilsluttet computeren eller udskrives på et netværk.