Sådan konfigureres en pc til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computeren ved at trykke på knappen 'Start' og klikke på 'Luk ned'. Din computer starter op. Indsæt din nye trådløse USB Wi-Fi-adapter i en af ​​de åbne USB-porte. Din computer vil ikke installere noget, fordi det vil være slukket. Den første tilføjelse af hardware til en hvilken som helst computer skal ske på en computer, der er slukket.

2.

Tænd for din computer, og driverne installeres automatisk på din computer. Driverne gør det muligt for pc'en at se den trådløse adapter. PC'en vil starte op, og den vil installere den rigtige software, så du kan komme på internettet med den.

3.

Naviger til din pcs systembakke underretningsområde i nederst til højre på computerskærmen.Du vil se en række forskellige ikoner. Klik på den med fem antennestænger eller lignende, afhængigt af dit system. Du vil se listen over tilgængelige netværk. Klik på dit trådløse netværk og din computeren vil oprette forbindelse til netværket.

Tips og advarsler

  • Hvis netværket anmoder om en adgangskode, og du aldrig sætter en op for dit trådløse netværk, skal du nulstille routeren og adgangskoden bliver slettet.
  • Trådløst netværk bliver mere og mere standard for hjemme- og forretningsbrugere. Det giver adgang til flere brugere på grund af manglende involverede ledninger. Når modemet og den trådløse router er tilsluttet og kører, er alt du behøver en trådløs adapter til din computer. Disse kommer i det populære USB-format og er meget nemme at installere.