Sådan konverteres dial-up til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfiguration af trådløst internet

1.

Konverter din opkaldsforbindelse til en DSL- eller kabelbaseret bredbåndsforbindelse. Bredbåndsforbindelsen er, hvad der øger hastigheden på din internetforbindelse. Hvis du allerede har en konto hos din lokale kabeludbyder, ring til firmaet og spørg om bredbåndsinternet. Eller ring til dit lokale telefonselskab og spørg om en DSL-forbindelse. Hastigheden og pålideligheden af ​​begge er sammenlignelige, så gør nogle prisindkøb for at se hvilken slags aftale du kan arrangere.

2.

Køb en trådløs router. Dette er, hvad der vil sende internetsignalet trådløst til din computer, så længe computeren er inden for rækkevidde. Sørg for, at din computer har den rigtige hardware og software til at modtage et trådløst signal. Hvis din computer ikke har indbygget trådløse netværk, skal du også købe en trådløs netværksadapter.

3.

Tilslut din trådløse router til DSL- eller kabelmodemet, der du modtog fra dit bredbåndsfirma. Sluk for modemet og tilslut det til routeren ved hjælp af et netværkskabel. Tænd modem og router. Brug et andet netværkskabel til at forbinde routeren til din computer, mens du konfigurerer det trådløse netværk.

4.

Log ind på webstedet, der findes i din trådløse router opsætningsvejledning . Loginoplysninger vil blive forsynet med routeren instruktioner. Du etablerer dit netværksnavn, kryptering og adgangskode. Dette giver dig mulighed for at logge ind på dit trådløse netværk, mens du forhindrer andre i at bruge det uden din tilladelse.

5.

Connect din computer til det trådløse netværk ved hjælp af det id og password du oprettede. I de fleste tilfælde vil computeren bede dig om disse oplysninger, men hvis ikke, kan du finde og starte softwaren i din applikationsmappe. Husk at annullere din opkaldstjeneste, når du har din trådløse forbindelse oprettet.

Konvertere din opkaldsforbindelse til en trådløs internetforbindelse giver en række fordele. Det giver mulighed for hurtigere hastigheder, når du surfer på internettet. Det lader dig flytte større filer via e-mail. Det giver dig også mulighed for at bevæge dig rundt i dit hus med din bærbare computer - du vil ikke blive bundet af et internetforbindelse kabel.