Sådan laver du din egen passive PoE-injektor til $ 3 og ændres

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern et par tommer af den ydre kappe fra netledningen, og pas på, at du ikke nicker nogen af ​​ledningerne. Skær et stykke af det grønne par og et stykke orange par, der hver er lang nok til at nå fra en af ​​keystone jacks'-punch-down terminalerne til den anden. Forbind ikke parterne mere end du har brug for for enderne at nå deres respektive terminaler.

Træk de grønne og orange par på tværs af stikene i henhold til 'B' -skemaet. Effektivt bliver paret af stik en kobling, fastgjort 1 : 1 mellem de to for de orange og grønne par. Med andre ord, trådstifter 1, 2, 3 og 6 på en stik til de samme stifter på den anden jack.

3.

Sørg for at alle punch-down-forbindelser er faste, trim eventuelt overskydende hængende sider med nippers, og tag dækserne på plads.

4.

Fjern printkortet som kablerne loddes af, fra plastholderen. Hold det op til lyset for at gøre det lettere at se sporene på tavlen. (Du skal vide dette for at undgå at beskadige nogen af ​​dem i de næste trin. )

5.

Bestem polaritetsbehovene af hver af dine påtænkte PoE-enheder. Nogle forbinder den positive side af DC-indgangsledningen til tapperne 4 og 5, negativ til tappene 7 og 8; andre er omvendt (positivt til 7,8, negativt til 4,5.) Du skal nok vide, hvilken af ​​disse hver af dine enheder forventer.

6.

p> På kanten af ​​brættet modsat RJ45 jack åbningerne skal du bore et lille hul på hvert hjørne for at rumme input strømledninger. Skær to stykker af 18 ga. strandede ledninger, en sort, en rød, stripe omkring 1/4 inch af den ene ende af hver, skub den aftagne ende af hver i hullerne fra toppen af ​​brættet, så enderne hænger ud i bunden.

7.

Klip fire korte stykker af 18 g. fast kerne tråd, to røde, to sorte, der kan bruges som hoppere; strimmel 1/4 'af isoleringen fra begge ender af hvert stykke. Skub de to røde hoppe i samme hul som den røde tråd fra bunden og lodd dem alle sammen på bunden af ​​pladen. Gør det samme med de sorte hoppere til den svarte tråd.

8.

Lod det Frie ender af jumpers til ben 4,5 og 7,8 for hver jack, i henhold til kravene i din d evices (som bestemt 3 trin ovenfor.) Hvis begge enheder forventer den positive side på tapperne 4,5, lod de røde hoppe til stifter 4,5 på hver jack og de sorte hoppere til stifter 7,8 på hvert stik. Hvis enhederne 'strømforventninger' adskiller sig, løfter loddet til en stik som beskrevet ovenfor, og flip dem (rød til 7,8, sort til 4,5) for den anden jack. Sørg for at brode loddet i begge ledninger i hver respektive par - normalt det er en dårlig ting, men i dette tilfælde undgår det at reducere din kapacitet.

9.

Sørg for at mærke hvilket stik der er på ydersiden af ​​plastikdækslet. (Forhåbentlig er din håndskrift bedre end min.)

10.

Den akutte observatør vil undre sig over, hvad der skete med sikringen, nævnt i intro. Kontroller sikringsafsnittet i mit andet link (Wezt Florida Components.) Jeg brugte 1A overflademonteret nano-sikring med holder (kode F052) med succes, den passer på indgangskablerne af bordet (som vist i billeder for trin over) men var nødt til at bestille 1,5A udskiftningssikringer separat (holderen leveres kun med 1A sikringer.) Jeg skal teste en 1,5A selvforstærkende sikring (kode F010), men den maksimale 15V er muligvis ikke nok til din hardware. Specifikationerne vælger en sikring, der vil virke og ledes den ind i en af ​​de indgående strømledninger - hvis intet andet der ikke er nogen skam i en almindelig gammel inline sikringsholder (det slår slet ingen sikkerhed!)

11.

Bemærk, at du måske skal afbryde nogle af plastfinnerne på bunden af ​​holderen for at få printkortet til at komme i stykker igen.

Tips og advarsler

 • Bemærk, at du kan få delene til at gøre disse på lokale steder som Ace Hardware butikker, men det koster omkring $10, og ikke tæller et kabinet.
 • Angivne priser gør ikke inklusive fragt, hvilket kan være væsentligt. Begge de steder, jeg linkede til at have rimelige forsendelsespriser; Begge tilbyder også gode priser på mange kvalitetsprodukter, så kig rundt, køb ting du har brug for, maksimerer din fordel.
 • I denne artikel betyder udtrykket 'PoE' henviser til såkaldt 'passiv PoE', ikke aktiv PoE som defineret i IEEE 802.3at PoE-standarden. De fleste af de PoE-udstyrede enheder, som du finder på markedet i dag, støtter passive PoE.
 • Det skal selvfølgelig være tilstrækkeligt omhyggeligt at undgå fejl - et par krydsede ledninger kunne fryse din hardware. Kontroller, kontroller og genkontrol, inden du sætter den i.
 • Tilslut IKKE disse injektorer til ethvert 1000-baseret Ethernet-udstyr; 1000-basen bruger selv disse ledninger. < / li> I løbet af at skrive denne artikel opstod det for mig, at der kunne være hundreder af måder at spinde det på. Efter at jeg har ændret formfaktoren to gange, forekommer det mig nu, at et PoE-injiceret patchkabel (hanledninger i begge ender) kunne være praktisk i nogle tilfælde. Og for den udendørs WiFi CPE på mit tag, ville det være rart, hvis ledningen kommer gennem muren, der afsluttes i en jack, der injicerer PoE i den indkommende ledning.

  Kernekonceptet skal du selv lave er den ene side af strømmen (positiv eller negativ) forbundet til RJ45-tappene 4 og 5, den anden side forbinder til tappene 7 og 8. Hvert respektive par fungerer som en enkelt strømledning. Hvorvidt positiv går til 4,5 eller 7,8 afhænger af din hardware. Ideel formfaktor er op til dig.

  Så hvorfor bygge din egen? Det er godt for en ting, at det er omkostningseffektive, kommercielt tilgængelige PoE-injektorer fra $12 til $25, denne homegrown version udfører funktionen af ​​to af dem til en brøkdel af prisen. Mere, dette er en renere og mere ryddelig løsning, et par PoE'er, hver med sin egen strømforsyning, forbundet med hinanden via patchkabel er et rod!

  Og hvis du ikke har den luksus af netværket, hvor du bruger PoE , kan de sædvanlige tønde-strømforbindelser være mindre end bekvemme. At bygge din egen giver dig friheden til at lave en injektor, der gør præcis det, du har brug for, med indgangsstrøm indbygget til maksimal komfort og lethed.

  De injektorer, vi skal lave, vil levere 2 passive PoE-enheder og netværkstilslutte dem til hinanden, så det erstatter to af de almindeligt tilgængelige injektorer. Du kan skræddersy det til dine specifikke behov, snarere end at forsøge at tilpasse flere PoE-injektorer til et enkelt formål. Som en bonus indeholder designet af vores hjemmedyrkede injektor en sikring til at beskytte dit dyre gear.

  Bemærk, at vi IKKE laver en injektor til at understøtte IEEE 802.3at-aktiv PoE-spec, disse er ikke- trivielt til ingeniør - de blander faktisk strøm på de samme ledninger, der bærer data.

  Omvendt er passive PoE-injektorer meget trivielle at lave! De leverer strøm til enheden ved hjælp af 4 ekstra ledninger i et Cat5e-kabel, der ikke bruges af 10-base og 100-base Ethernet. Der er ikke noget elektronisk om dem, de er simpelthen ledningsforbindelser.