Sådan laver du en domænecontroller en NTP-server til en NetApp-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen på domænecontrolleren og vælg 'Kør' i menuen. Indtast 'regedit' i tekstboksen og tryk på 'OK' knappen. Dette åbner Windows-registreringsdatabasen.

2.

Naviger til registernøglen 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ Config \ AnnounceFlags'. Dette er nøglen til at indstille domænecontrolleren som NTP-server.

3.

Højreklik på 'AnnounceFlags' -tasten og vælg 'Rediger'. Indtast 'A' i værdi tekstboksen og tryk på 'OK' knappen.

4.

Genstart maskinen. Ændringer i Windows-registreringsdatabasen finder ikke sted, før maskinen genstartes. Log tilbage som administrator. Selv om registreringsdatabasen er indstillet, skal du stadig starte NTP-tjenesten på serveren.

5.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'cmd' i kommandoprompten. Dette åbner DOS kommandoen skal. Indtast 'net start w32time' i kommandolinjen og tryk 'Enter'. Dette starter tjenesten på serveren, og domænecontrolleren er ikke angivet som den primære NTP-server til netværket.

Netværkstidsprotokollen (NTP) er en tjeneste, der bruges til at synkronisere computerklokke. Tjenesten kan bruges sammen med servere på internettet, eller du kan bruge din primære domænecontroller i Windows som NTP central server. Dette er gavnligt for netværksadministratorer, der skal automatisere backupprocedurer til en NetApp-fil, som er en central placering for netværksbundet lagring (NAS). NAS er en stor lagerkapacitet enhed, der bruges til at sikkerhedskopiere klient og server information. Ved at indstille en domæneserver som NTP-vært, kan du sikre, at alle enheder er synkroniseret, og hver backup-skema er i overensstemmelse med andre maskiner på netværket.