Sådan laver du en passiv PoE polaritet inverter patch kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug af strippen indbygget i RJ45-krympeværktøjet, strip 1/2 ' af den ydre kappe af hver ende af netledningen, idet du er forsigtig med ikke at nippe til nogen af ​​ledningerne indeni.

2.

Tråd en ende i branchens standardordre, hvilken

er fra venstre mod højre, med tangen vendt nedad. Orange / hvid, orange, grøn / hvid, blå, blå / hvid, grøn, brun / hvid, brun.

Tråd den anden ende i følgende rækkefølge (igen, fra venstre mod højre, med tangen nedad) orange / hvid, orange, grøn / hvid, brun, brun / hvid, grøn, blå / hvid, blå. /p>

4.

Kryds begge ender med krympeværktøjet.

5.

Hvis du bruger en keystone jack i den ene ende, er den brune par til terminaler 4 og 5 og det blå par til terminaler 7 og 8. (Wire de 4 andre ledninger som normalt.)

Tips og advarsler

  • Sørg for, at alle dine forbindelser er korrekte og faste - kontrollere, kontrollere og gencheck; Forkerte tilslutninger kan stege udstyr.
  • Tilslut ikke passiv PoE til 1000-base Ethernet-udstyr.
  • Nogle passive PoE-enheder forventer, at ben 4 og 5 bærer den positive side af dens indgangseffekt; Andre forventer, at tappene 7 og 8 bliver positive. Så hvad kan du gøre, hvis polariteten af ​​den tilgængelige PoE, uanset hvilken grund, ikke passer til din enhed? Enkelt, gør bare et kabel udspændt for at vende polariteten.

    Et normalt netværkskortkabel har begge ender tilsluttet det samme. Meget ligner et krydsningskabel, den polaritetsomformerkabel, vi laver, er i samme ende forbundet med den ene ende, den anden ende er koblet forskelligt til at vende polariteten.

    Det samme princip kan anvendes ved hjælp af en keystone jack, for at gøre en ende af omformeren kvindelig.