Sådan slettes Windows gemte adgangskoder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen, og vælg derefter 'Kontrolpanel' i den efterfølgende menu. Dialogboksen Kontrolpanel åbnes.

2.

Vælg 'Brugerkonti', hvis din pc er tilsluttet et netværk eller 'Brugerkonti og familiesikkerhed', hvis din pc er ikke tilsluttet et netværk. Klik på 'Administrer dit netværkskoder' i venstre rude.

3.

Fjern de Windows-lagrede adgangskoder, du vil slette, ved at markere dem og derefter klikke på 'Fjern'. ' Dette vil permanent slette disse Windows-adgangskoder.

Sletning af Windows-gemte adgangskoder indebærer fjernelse af adgangskoder, der er knyttet til alle brugerkonti. Brugerne af personlige pc'er (PC) opretter typisk brugerkonti, når en pc deles med flere brugere. Oprettelse af flere brugerkonti med adgangskoder gør det muligt for pc-brugere at sikre deres privatliv. Ikke desto mindre, når flere brugere ikke længere deler en pc, kan det være nødvendigt at slette gemte adgangskoder i forbindelse med gamle brugerkonti. Windows-gemte adgangskoder kan nemt fjernes ved hjælp af 'Brugerkonti' eller 'Brugerkonti og Familie Sikkerhed' -værktøjer.