Sådan tekst ved hjælp af e-mail til en mobiltelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ud af, hvilken mobiltelefon operatør den person, du vil bruge tekst. Hver luftfartsselskab har et andet email-adresseformat. For eksempel er Verizon @ vtext.com, AT u0026 T er @ txt.att.net, Sprint er @ messaging.sprintpcs.com, T-Mobile er @ t-momail.net, og Nextel er @ messaging.nextel.com . Hvis din tekstmodtagers mobilbatteri ikke er angivet her, skal du kontakte deres udbyder for at se, hvad e-mail-bæreadressen er.

2.

Åbn dit emailprogram. Klik på 'compose' eller 'new' for at åbne et nyt vindue, der giver dig mulighed for at sende en ny email.

3.

I feltet, hvor du indtaster e-mailadressen for e-mail, der skal sendes til, indtast mobilnummeret til den person, du vil have tekst efterfulgt af @ -tegnet og bæreadressen. For eksempel, for en person med Verizon, skriver du 555-555-5555@vtext.com.

4. Skriv din tekstbesked i det område, som du ville skrive i din e-mail. Hold det under 160 tegn, fordi det normalt er det maksimale antal tegn for en tekst. Hvis du går over, kan beskeden blive afskåret.

5.

Tryk på send-knappen. E-mailen vil blive sendt som en tekst til modtagerens telefon.

Ofte er det en mere effektiv kommunikationsmetode at kontakte nogen via telefon i stedet for e-mail, da de fleste bærer rundt i en mobiltelefon, men ikke altid kan kontrollere deres e-mail. Men som afsender af en besked kan det være hurtigere for dig at skrive på en computer. For at kommunikere så nemt som muligt for afsenderen og modtageren, kan du sende en tekst til en persons telefon gennem en e-mail.