Sådan tilslutter du en DSL-forbindelse til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs forbindelse

1.

Sørg for, at dit DSL modem er korrekt tilsluttet. Kontrollér, at en telefonlinje er tilsluttet modemets indgangsstik.

2.

Slut computeren til DSL-modemet ved hjælp af Ethernet-kablet. Sæt kablet i computerens stikkontakt og tilslut det til DSL-modemets indgangsstik.

3.

Åbn din webbrowser og indtast en URL. Sørg for, at websiden indlæses.

Trådløs forbindelse

1.

Sørg for, at dit DSL modem er tilsluttet en trådløs router. Kontroller, at din telefonlinje er forbundet til modemets telefonindgang. Sørg derfor for at have et Ethernet-kabel, der forbinder modemet med din trådløse router.

2.

Klik på ikonet for trådløst netværk i værktøjslinjen nederst til højre på skærmen . I Windows Vista ligner ikonet to overlappende computere. I Windows XP ligner ikonet en computer med en fan ved siden af ​​den.

3.

Find og vælg dit trådløse netværk. Du vil se en liste over mulige trådløse netværk. Dobbeltklik på det netværk, du vil deltage i.

4.

Indtast et kodeord, hvis dit trådløse netværk kræver en adgangskode, og tryk på 'Connect.'

5 .

Åbn din webbrowser og indlæs en side for at sikre, at du er korrekt forbundet.

DSL står for digital abonnentlinje. Dette er en form for internetforbindelse, der bruger telefonlinjer til at sende og modtage data via internettet. DSL er en almindelig højhastigheds internet mulighed for hjemme computing. Du kan forbinde din laptop til en DSL-forbindelse på to hovedveje. Den første involverer forbindelse til et DSL-modem via en kablet eller Ethernet-forbindelse. Det andet indebærer forbindelse via en trådløs router.