Hardware VPN Vs. Software VPN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Omkostninger

En hardware VPN-løsning er generelt dyrere foran. VPN-hardware kan også bære en uddannelse i form af uddannelse, da det kan være betydeligt mere komplekst at implementere og understøtte VPN-hardware. VPN-software kan dog bære uventede omkostninger senere, hvis der kræves yderligere serverhardware eller netværksinfrastruktur for at understøtte den øgede efterspørgsel på eksisterende ressourcer.

Ydeevne

Ydelse af begge løsninger er begrænset til de tilgængelige hardware- og netværksressourcer. Ofte installeres en VPN-softwarepakke på en eksisterende server med andre applikationer, hvilket begrænser ydeevnen af ​​alle applikationer til serverens tilgængelige ressourcer. Til gengæld er VPN-hardware en dedikeret enhed, der kun er begrænset af sin egen hardware. Derudover er der mange VPN-hardwareløsninger tilbyde belastningsbalancering, en metode til at distribuere 'belastningen' jævnt mellem flere enheder, hvilket resulterer i hurtigere overordnet behandling.

Sikkerhed

VPN hardwareenheder anses generelt mere sikre end VPN-software løsninger, hovedsagelig fordi VPN hardware Enheden er dedikeret til det eneste formål at levere VPN og er allerede udstyret til at håndtere det usikre eksterne netværk. VPN-software deler derimod ofte en server med andre applikationer. Som et resultat er disse applikationer og serverens operativsystem er sårbare og skal 'hærdet' - det vil sige sikret i det åbne offentlige netværk.

Implementering

Implementering af VPN-hardware indebærer at tilføje et nyt ha rdware enhed til den eksisterende netværksinfrastruktur. Implementering af VPN-software indebærer installation af softwaren på en eksisterende server. Begge kræver et vist niveau af konfiguration.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af VPN-hardware kræver normalt en løbende kontrakt med sælgeren, som ville tilbyde omfattende support (såsom reparation og opdatering af hardware og software) til VPN-enheden. Desuden kræver VPN-hardware ofte ekstra træning til internt personale, så de kan styre den daglige drift. Da VPN-software kører på en eksisterende server (som sandsynligvis allerede har en etableret supportkontrakt), er det kun en kontrakt, der er nødvendig for softwaren. De fleste VPN-software kræver ikke ekstra træning. Et VPN eller virtuelt privat netværk er en sikker, ekstern metode til at oprette forbindelse til et privat netværk via et offentligt netværk (f.eks. Internettet) ved hjælp af tunnelingprotokoller, krypterings- og godkendelsesteknologier. På den private netværksadgangspunkt kan en VPN-implementering bestå af en VPN-hardwareopløsning eller VPN-software installeret på en eksisterende server.