Sådan får du adgang til en computer på et andet sted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indstil din værtscomputer for adgang fra en fjernplacering. Værtscomputeren er den computer, du ønsker adgang til fra et andet sted. I de fleste tilfælde skal du downloade værtssoftwaren og godkende den for at aktivere adgang fra en fjerncomputer.

Du vil starte med værtscomputeren, fordi klientcomputeren søger efter det, når du sætter det op.

2.

Konfigurer din klientcomputer. Klientcomputeren er den, der vil få adgang til værtscomputeren. Dette kan være din hjemmecomputer, der får adgang til dine kontorfiler, eller din bærbare computer får adgang til dit hjem eller din computer. Klientcomputeren logger på værtscomputeren via internettet.

3.

Afslut opsætningen af ​​din fjernadgang ved at logge ind på din værtscomputer. Dette giver dig mulighed for at teste indstillinger, før du går til en fjernplacering, som gør det muligt at fejle problemer som brandvandsbeskyttelse eller godkendelse af adgangskode, før værtscomputeren er uden for rækkevidde fra klientcomputeren.

Tips og advarsler

  • I de fleste tilfælde er værtscomputeren ikke tilgængelig, når fjerncomputeren er logget på.
  • Værtscomputerskærmen viser, hvad fjernbetjeningen brugeren laver, hvis skærmen er tændt.
  • Begge computere skal være tændt og logget ind enten VPN eller internetforbindelser skal være aktive.
  • Telecommuting vokser hurtigt i USA. Der er mange job, der ikke kræver, at du går ind på kontoret dagligt, men du skal have adgang til filer og computere, der er placeret der.

    Der er flere måder at logge ind på din computer fra en fjern placering. Tilmelding til en udbyder er nok den nemmeste og mest pålidelige.