Sådan får du adgang til websider

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din computers webbrowser ved enten at dobbeltklikke på skrivebordets ikon eller vælge det fra hovedmenuen. På en pc kan du få adgang til den fra startmenuen. et Mac OS kan du finde det i applikationer.

2.

Tillad browseren at indlæse hjemmesiden. Dette websted kan være valgt til dig af computeren eller af bruger, der har tilpasset browserens præferencer.

3.

Klik på tekstboksen i navigationsværktøjslinjen øverst i browservinduet. Dette kaldes adresselinjen. Du skal se adressen til det websted, du besøger i øjeblikket.

4.

Slet hele hjemmesiden adresse. Nu, hvor du har en tom adresselinje, skal du indtaste adressen på det websted, du ønsker at besøge i sin helhed. For eksempel kan du besøge Google ved at skrive i http://www.google.com.

5.

Tryk 'Enter' eller klik på 'Gå' knappen ved siden af adresselinjen for at få adgang til den ønskede webside. Tillad, at siden færdiggør indlæsningen for at kunne besøge webstedet.

Tips og advarsler

  • Lad ikke webstedet afslutte indlæsning kan resultere i en ufuldstændig, korrupt version af siden.
  • Internettet har udvidet vores horisonter i form af mængden af ​​information, vi har adgang til regelmæssigt. Men for en person, der aldrig har surfet på internettet før, kan internettet være skræmmende. Adgang til websteder er afgørende for at opnå ønsket information, og det kan gøres i et par enkle trin. Selv de mindst erfarne kan lære at surfe på nettet hurtigt og nemt.