Sådan får du flere hits på websiden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Drage fordel af sociale netværk

1.

Tilmeld dig sociale netværkssider som Facebook, MySpace, Twitter og LinkedIn. Sociale netværkssider giver dig altid adgang til dine e-mail-kontakter, når du tilmelder dig. Ved at acceptere dette, vil du være i stand til at oprette forbindelse til andre personer på det websted, som du allerede kender.

2.

Gør det muligt for webstederne at få adgang til dine oplysninger. De vil så udarbejde en liste over dine tidligere email-kontakter, som også har tilmeldt sig at bruge disse websteder. Inviter dine kontakter til at være dine venner, tilhængere og forbindelser på disse websteder.

3.

Skriv et link til din webside på hver af disse websteder 'status sektioner, så linket vises i andre folks live nyhedsfeeds.

4.

Giv dine venner en grund til at besøge linket. Du skal bare skrive et link som det er. I stedet skal du skrive noget, der er relevant for den webside, du er fremme, som:

'Hey guys! Tjek denne artikel, jeg skrev lige. Det handler om billige og sjove familieudflugter til Florida! ' En krog som dette er bundet til at få folks opmærksomhed.

Deltag i grupper

1.

Find og deltage i bestemte grupper, hvis medlemmer vil være interesseret i at se dit indhold. Hvis du f.eks. ønsker at få flere hits til en YouTube-video, der indeholder dansende Pomeranianer, skal du søge efter grupper på Facebook ved hjælp af søgeord og sætninger som 'Pomeranian', 'legetøjshund', 'Jeg elsker min hund' og ' Dansehund. '

Deltag i de grupper, der har flest medlemmer. Bliv fan af de fanersider, der passer til din søgning. (Fan-sider på facebook er ens til grupper. Som med grupper, vil du sende til en væg og oprette forbindelse til andre fans.)

3.

Skriv links til din webside, når du er blevet tilsluttet grupperne og fanesiderne. Husk at skrive noget klogt ud for dit link, som 'Vil du se mine Pomeranianer lave en skør hip hop dans? Klik her for at tjekke det! '

Tips og advarsler

  • Gendan ofte til gruppe- og fanesider.
  • HTML kan bruges til at lokke seerne på din webside via MySpace. Følgende er den kode, du skal bruge:
  • / li>
  • u0026 lt; A HREF = 'http://www.insert-the-url-of-your-web-page-here.com' u0026 gt; Vil du se min Pomeranians gøre en skør hip hopdans? Klik her for at tjekke det! u0026 Lt; / A u0026 gt;
  • Uanset om dit mål er at øge antallet af besøgende på en YouTube-video, en berømthedslogepost eller en artiklen, så får du flere hits til den pågældende side, og det kan nemt gøres om et par minutter. Ved at tilbringe en lille smule tid hver dag for at promovere en side, kan du effektivt øge sidenes hits fra nul til hundrede på ingen tid.