Sådan finder du en DSL-bærer for mit område

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din lokale telefonselskab. Mange telefonfirmaer tilbyder DSL, og du kan muligvis få rabat, hvis du allerede bruger telefonen til telefonservice.

2.

Tjek websteder som TheISPGuide.com og ISP-sammenlignet. com for at indtaste dine placeringsoplysninger og få en liste over DSL-udbydere i dit område. Du kan også sammenligne priser og få flere oplysninger om udbyderen, før du tilmelder dig.

3.

Søg i virksomhedsafsnittet i din lokale telefonbog for internetudbydere, der tilbyder DSL.

4.

Kontakt din by eller amtsstyre hvis du bor i en lille by eller et landområde og har brug for hjælp til at finde en DSL-udbyder. De kan muligvis fortælle dig, hvilke virksomheder der yder service i dit område eller lede dig i den rigtige retning.

Tips og advarsler

  • Hvis du bor i et landområde, hvor DSL ikke er tilgængeligt, kan du muligvis få satellitbredbånd. Mens det kan være langsommere og dyrere end DSL- og kabel-tjenester, er det hurtigere end opkaldsadgang til internettet, ifølge Federal Communications Commission. Kontakt din stats offentlige udbyder, hvis du har brug for hjælp til at finde en satellit-internetudbyder.
  • Hvis du har brug for at finde en internetudbyder, er DSL internetadgang en hurtig og relativt billig løsning. Afhængigt af din placering kan du have luksus til at sammenligne priser, før du tilmelder dig en udbyder, eller du kan have begrænsede muligheder. Uanset hvor du bor, kan du bruge lokale og online ressourcer til at finde en internetudbyder, der tjener dit område.