Sådan forbinder du Comcast Internet til et WiFi-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut netledningen til den trådløse router, og tilslut ledningen til et stikkontakt i nærheden af ​​DSL-modemet.

2.

Fjern Ethernet-kablet, der kører fra DSL-modemet, og sæt et nyt Ethernet-kabel i (eller fjern kun kablet fra computeren og brug det). Kablet skal indsættes i en af ​​udgangene på modemets bagside.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Internet' port på Wi-Fi-router. Tænd routeren, hvis den ikke er tændt.

4.

Slut et andet Ethernet-kabel til en af ​​Wi-Fi'ens 'Out' -porte og tilslut det til en computer Tilslut Wi-Fi-router til en computer for at aktivere den.

5.

Start internetbrowseren på din computer og indtast 'http' -adressen i bunden af Wi-Fi-router. Her kommer aktiveringssiden til routeren. Her kan du indtaste dit ønskede kodeord for kontoen, vælg hvor mange computere der skal bruge Wi-Fi-tjenesten sammen med flere andre muligheder.

6.

Klik på 'OK' for at anvende indstillingerne, og du kan afbryde Wi-Fi-routeren fra computeren.

Comcast er en af ​​landets største udbydere af kabel-tv og højhastigheds-internet. Selv om det er muligt at få trådløst internet fra virksomheden, kan du selv sætte tjenesten op. Hvis du allerede har DSL-baseret internet gennem Comcast, kan du installere din egen trådløse router, så du sparer penge på et månedligt trådløst routergebyr og forhindrer dig i at vente timer for Comcast-tekniker til at stoppe ved.