Sådan konfigurerer Linksys Wireless til arbejde på mit eksisterende LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser og skriv IP-adressen til din router. Hvis du holdt standardindstillingerne, når du installerer den til dit kablede netværk, er IP-adressen 192.168.1.1.

2.

Indtast konsolens administratornavn og adgangskode. værdier er et tomt brugernavn og adgangskoden er 'admin'.

3.

Klik på fanen 'Trådløs' øverst på Linksys-konsolmenuen. Dette åbner de trådløse indstillinger vinduet. Der er kun nogle få indstillinger for trådløs, og de er alle angivet på denne skærm.

4.

Indtast et netværks-id i tekstboksen mærket 'Trådløst netværkskode SSID). 'Dette er navnet, der udsendes, så når de trådløse brugere ser tilgængelige netværk, ser de denne værdi. Klik på knappen' Gem indstillinger 'for at gemme denne konfiguration.

5.

< p> Klik på linket 'Trådløs sikkerhed'. Dette åbner mulighed for at kryptere data på tværs af den trådløse forbindelse, hvilket forbedrer sikkerheden. De fleste hjemmebrugere vælger 'WPA2 Personal.' Indtast et kodeord i tekstboksen. til din trådløse forbindelse. Klik på 'Save Settings' -knappen.

6.

Luk Linksys-konsollen og brug en trådløs maskine til at teste de nye indstillinger. Når du installerer den trådløse forbindelse på en computer, vil du se SSID'et, der blev indtastet i trin 4. Routeren vil bede dig om et kodeord, og så har du en trådløs forbindelse til routeren.

En Linksys trådløse router kan bruges til netværk af hardwired og trådløse maskiner. Hvis du har en trådløs router og ønsker at tilføje sine funktioner, skal du konfigurere routeren for at give brugere adgang til bærbare computere. Disse konfigurationer er ofte deaktiveret som standard, så selvom routeren virker sammen med dit hardwired netværk, kan computere med trådløse kort ikke forbinde. Linksys har en administratorkonsol, hvor du kan konfigurere de trådløse funktioner til dit netværk.