Sådan opnår du et trådløst signal på en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at du er inden for rækkevidde af et trådløst netværk. Hvis du er i offentligheden, skal du sørge for, at den virksomhed eller bygning, du befinder dig i, tilbyder trådløst internet til dets kunder. Hvis du er i dit hjem, skal du sørge for, at dit trådløse netværk er korrekt konfigureret og udsendt via en trådløs router.

2.

Højreklik på ikonet 'Wireless Network Connection' i computerens systembakke. Systembakken er placeret ved siden af ​​det digitale ur på højre side af computerens proceslinje.

3.

Vælg 'Vis trådløse netværk.' Netværksværktøjet vises på skærmen.

4.

Klik på knappen 'Opdater'. Dette vil fortælle computerens trådløse netværkskort for at scanne området for eventuelle trådløse signaler.

p> 5.

Vent nogle få sekunder. Din computer returnerer en liste over tilgængelige trådløse netværk. Du kan nu klikke på navnet på en og vælge 'Connect' knappen for at etablere forbindelsen.

Før du kan logge på et trådløst internetnetværk ved hjælp af din stationære eller bærbare pc, skal du først erhverve et trådløst signal. Dette er når du fortæller din computer at scanne området for at se, hvilke trådløse netværk der er inden for rækkevidde. Når dette er gjort, kan du vælge navnet på et netværk og forbinde.