Sådan oprettes en online anmodning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg et betroet og populært andragendewebsted som Petitionspot.com.

2.

Klik på knappen, der siger 'Start en andragende, 'placeret på Petitionspot.com hjemmeside. Knappen vil navigere dig til en formular, hvor du skal registrere dig på hjemmesiden og planlægge dit andragende.

3.

Vælg et navn til dit andragende og vælg en URL for den Petitionspot.com-formularen.

4.

Vælg hvilken slags andragende du ønsker at oprette. Dropdown-menuen vil fremhæve sådanne spørgsmål som borgerlige rettigheder, ordinances og sundhed.

5.

Skriv en anmodning om andragende for at beskrive målet om dit andragende og hvorfor du synes det er vigtigt at folk underskriver det online. Hvis du f.eks. Vil have et andragende, der er underskrevet for at få et stopskilt på din gade, skal du bruge ulykkesstatistikker relateret til problemet til at skinne lyset for, hvorfor andragendet skal underskrives.

6.

Gem andraget og del dets link til alle, du kender. Indtast webadressen på opslagstavler og chatrum for at få signaturer.

Et andragende er en formel skriftlig anmodning til en tjenestemand eller en gruppe. Andragender er normalt skrevet op med henblik på at ændre love og forordninger, og der indsamles underskrifter med dem. Andragender kan også bruges til at få faciliteter i lejlighedsbygninger og kan endda implementeres til at hjælpe med at udskyde problematiske personer fra kvarterer. Online bønner vokser i popularitet, og elektroniske signaturer, når de indsamles ordentligt, er lige så magtfulde som dem, der er skrevet på et papirbøn. Oprettelse af et online-andragende er en hurtig proces, der kan sprede opmærksomhed omkring lokale og globale problemer.