Sådan opsættes Windows på en Home Internet Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer computeren med internetforbindelsen først. Vælg Start u0026 gt; Kontrolpanel u0026 gt; Netværk og internet u0026 gt; Hjemmegruppe. Dette vil frembringe en dialogboks med følgende muligheder: 'Del biblioteker og printere', 'Del medier med enheder' og 'Andre hjemmegruppehandlinger'. Antag nu, at du vil dele dine filer og eksterne enheder, så tag en afkrydsningsfelt i afkrydsningsfelterne under 'Del biblioteker og printere.' Gem dine ændringer.

2.

Konfigurer den anden computer. Før du konfigurerer den anden computer, skal du sørge for, at den internetforbundne computer ikke er slukket eller i dvaletilstand. Når den anden computer er i gang, skal du gøre følgende: Vælg Kontrolpanel u0026 gt; Netværk og Internet> Hjemmegruppe u0026 gt; Tilmeld nu. Du kan nu dele filer og eksterne enheder. Du kan foretage ændringer til enhver tid. kan oprette en adgangskode og vælge hvilke filer og biblioteker du vil dele.

3.

Test din nye hjemmegruppe. Denne test forudsætter, at du har en printer tilsluttet den første computer. Vælg en fil, der skal udskrives på den anden computer, og vælg 'Udskriv.' Fra printerdialogboksen skal du søge efter installerede printere. Du skal se printeren på den første computer, der er angivet. Vælg den printer som standardprinter. Vælg derefter 'OK' eller 'Print.' Hvis din fil udskriver korrekt, har du oprettet din hjemmegruppe.

Tips og advarsler

  • Overførsel af filer mellem computere er et snap med Windows homegroup. Lad os sige, at du bruger din bærbare computer i et andet rum og ønsker at få et billede, der er på skrivebordet. På den bærbare computer vælg Kontrolpanel u0026 gt; Computer. I venstre rude ser du hjemmegruppen og de forskellige biblioteker i hjemmegruppen. Vælg billedbiblioteket på hjemmegruppen, find den ønskede fil, og vælg derefter 'Kopier'. Du kan nu gemme billedfilen på den bærbare computer.
  • Konfiguration af Windows i et hjemmenetværk er blevet forenklet meget med Microsofts nyeste operativsystem. Du kan ikke kun dele din internetforbindelse, men det er også meget lettere at dele filer og eksterne enheder. Hvis du vil konfigurere dit hjemmenetværk til at rumme Windows, vil du skal konfigurere mindst to computere, der kører Windows 7.