Sådan repareres Windows XP Winsock-indstillinger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Winsock Fix-værktøjet (se link i Ressourcer) på en computer med internetadgang. Gem værktøjet til et flashdrev eller en diskette og kopiere den skadede computer.

2.

Dobbeltklik på Winsock Fix.

3. < / p>

Klik på ReG-Backup for at lave en sikkerhedskopi af dit registreringsdatabase. Gem dette på et bekvemt sted som skrivebordet.

4.

Klik på Fix for at nulstille Winsock-indstillingerne. Dette vil medføre, at computeren midlertidigt mister internetforbindelsen.

5.

Genstart når du bliver bedt om det.

Tips og advarsler

  • Læs hele vejledningen, inden du fortsætter. Hvis du har specialiserede TCP / IP-indstillinger (DNS-servere, IP-adresse), skal du indstille dem igen for at få adgang til internettet.
  • Mange problemer med internetforbindelsen er resultatet af beskadigede eller beskadigede Winsock-indstillinger. Winsock er en del af protokollen, der gør det muligt for Windows-computere at oprette forbindelse til internettet og andre lokale netværk. Korrupte filer kan ske på grund af en virusinfektion eller installation af netværkssoftware. Ved hjælp af WinsockFix-værktøjet kan du nemt nulstille Winsock-indstillingerne og løse mange problemer med internetforbindelse.