Sådan repareres en WiFi-forbindelse på Windows XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk din trådløse router. Lad det være i mindst et minut, og tænd det igen. Gør det samme med dit eksterne modem.

2.

Genstart din computer. Hvis din trådløse forbindelse er bremset, kan det være opstået, fordi computeren også er bremset. Hvis du har haft det i flere timer, kan en genstart løse problemet.

3.

Download den nyeste driver til din trådløse netværkskort. De fleste Wi-Fi-forbindelsesproblemer har at gøre med software; opdater driveren til din hardware for at gøre det muligt at fungere korrekt. For at opdatere enhedsdriveren skal du klikke på 'Start' og derefter 'Kør'. Skriv 'devmgmt.msc' (uden citaterne) for at indlæse vinduet 'Enhedshåndtering'. Klik på tegnet (+) ved siden af ​​det, og højreklik derefter på navnet på din trådløse enhed. Vælg 'Update Driver', og følg vejledningen i 'Hardware Update Wizard.' Genstart din computer.

4.

'Reparer' din trådløse forbindelse. Denne funktion deaktiverer i grunden og aktiverer derefter din trådløse adapter og genopretter den igen til netværket. For at gøre dette skal du klikke på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel'. Vælg 'Netværksforbindelser', og højreklik derefter på din 'Trådløse netværkstilslutning.' Vælg menupunktet 'Reparer' i menuindstillingerne. Vent til Windows XP for at forny forbindelsen, og se om det løser problemet.

5.

Se på dit modem. Hvis et af LED-lamperne er slukket, kan det angive en driftsfejl i dit område. Ring til din internetudbyder for yderligere assistance. Hvis forbindelsesproblemet ikke er opstået ved en nedetid på internettet, kan modemmet selv forårsage problemet. Tryk på modemets 'Reset' -knap --- fundet normalt modemets bagside. Hvis dette ikke løser problemet, skal du overveje at udskifte modemet.

6.

Sikre at du har tilsluttet et Ethernet-kabel korrekt, forbinder modemet med den trådløse router. Hvis du har tilsluttet det korrekt, men routeren ikke registrerer en internetforbindelse eller 'Internet' -diode-lampen er slukket, kan Ethernet-kablet muligvis ikke fungere eller kræve udskiftning.

7.

Flyt den trådløse router til et bedre sted. Placer det ikke under tabeller, indvendige skabe eller på steder, der kan forhindre routeren i at udstede en stærkere signal.

Du kan til tider støde på problemer med din Wi-Fi-forbindelse: Det kan sænke, blive utilgængeligt eller ustabilt. Når du støder på disse problemer, skal du overveje flere faktorer og fejlfindes ved forsøg og fejl, før du kan løse problemet. Følg nogle specifikke trin for at løse problemerne med din Wi-Fi-forbindelse på ingen tid.