Sådan repareres en åben proxy på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og skriv den adresse, der er angivet i din router instruktionsmanual, der fulgte med routeren, for at få adgang til dine routerindstillinger. Denne adresse er typisk som http://192.168.1.1, men den kan variere, så kontakt din brugervejledning. Hvis du har mistet din kopi af manualen, kan du normalt downloade en version af din fabrikants supportwebsted.

2.

Indtast dit brugernavn og adgangskode til router for at få adgang til indstillinger.

3.

Gå til sikkerhedssiden for dine routerindstillinger.

4.

Blokporte 50050 , 3128, 80, 3124 og 8080, da disse er de mest brugte porte til at hakke i en åben proxy. Metoden til blokering af en port varierer afhængigt af din netværksrouter, så kontakt igen din brugsanvisning for den præcise metode .

5.

Afslut fra din browser for at gemme ændringer.

En åben proxy på en computer er et område, hvorfra computeren er sårbar for at vedhæfte fra hackere eller phishere (personer, der forsøger at få dine personlige eller økonomiske data). Åben proxy er oftest forekommende på grund af uagtsomhed, når du konfigurerer din netværkssikkerhed. Fastsættelse af en åben proxy betyder at lukke de porte, der er forbundet med den pågældende proxy, på din computers firewall, så ingen netværkstrafik kan komme ind eller fra det pågældende område. Det betyder at konfigurere din router (den enhed, der sender data mellem computernetværk) for at lukke disse elementer, en proces der tager overalt fra 20 til 60 minutter.