Sådan tilsluttes en bærbar pc til et tv til brug for video?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af din bærbare computer til dit tv

1.

Kontroller din bærbare computer for en videokabelforbindelse. Mange bærbare computere har en S-video-port, som også understøttes af de fleste fjernsynssæt på markedet. Du kan også finde en VGA-port på din bærbare computer, men denne port er kun anvendelig på HDTV. DVI og HDMI-porte er også muligheder, der giver meget klar billedkvalitet. DVI-porte findes typisk på Mac-computere.

2.

Sørg for, at dit tv er kompatibelt med din bærbare computer. Oftere end ikke, vil dit tv i det mindste have en S-video-forbindelse. Hvis ikke, har du en af ​​de andre forbindelsestyper. Hver type er normalt let mærket på bagsiden af ​​fjernsynet.

3.

Køb eller bestil det rigtige kabel. Dobbeltklik på, at du bestiller det rigtige kabel, eller du vil ikke kunne bruge din bærbare computer korrekt på dit tv. Du skal muligvis også bestille et separat lydkabel for at få lyden til at rejse fra din bærbare computer til dit tv

4.

Tilslut kablet til dit tv. Tilslut derefter den anden ende af kablet til videoforbindelsesporten din bærbare computer. Tænd begge enheder.

p> 5.

Indstil fjernsynet til den rigtige indstilling for at se den bærbare aktivitet. Mange gange har tv'et sin egen separate pc-indstilling. I nogle tilfælde kan du se pc'en skal indstilles til en bestemt videokanal, f.eks. Video 1 eller Video 2.

6.

Skift din computers skærmopløsning, hvis det er nødvendigt. Somme tider kan tv'erne ikke håndtere højere skærmopløsninger, som din bærbare computer kan indstilles til. Prøv at sætte din computers skærmopløsning på 800x600. Fortsæt med at justere skærmopløsningen, indtil du har et billede på din tv-skærm.

Kontrollér dine lydindstillinger. Prøv at spille din video, når du har oprettet billedet. Hvis du kan høre lyden, behøver du ikke gøre noget andet. Hvis du ikke hører lyd, skal du tilslutte dit lydkabel til tv'et og din bærbare computer. Åbn din bærbar computers lydindstillinger, og sørg for, at den er sat til at udsende over kablet tilsluttet snarere end via de bærbare højttalere.

En ekstra bonus til at eje en bærbar computer er, at du i mange tilfælde har mulighed for at oprette forbindelse til dit fjernsyn. Du vil måske forbinde din bærbare computer til dit fjernsyn for at se filer i større størrelse, se detaljer i billeder eller oftest se film. Tilslutning af din bærbare computer til dit tv for at se video er enkel med de korrekte kabler og indstillinger.