Typer af ASUS Wireless Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  ASUS produkter understøtter en bred vifte af trådløs sikkerhed. Trådløs sikkerhed forhindrer personer, der ikke har adgangskoden til det trådløse netværk, fra at få adgang til det. Denne sikkerhed er især nyttig, hvis du bor i en lejlighed eller i nærheden af ​​et offentligt sted, hvor din trådløse forbindelse når.

WEP

WEP (Wired Equivalent Privacy) kryptering er den mest almindelige form for trådløs kryptering. Adgangskoden til en WEP-kryptering består af 10 numre. WEP-kryptering beskytter dit trådløse netværk fra de fleste mennesker. WEP-kryptering kan dog nemt blive ramt af hackere.

WPA og WPA-2

WPA (Wi-Fi Protected Access) og WPA-2 blev oprettet for at rette WEP-krypteringsfejlene. Adgangskoden i en WPA- eller WPA-2-kryptering er enten lavet af et ord, der indeholder 14 tilfældige tegn eller en passord, som er et kodeord bestående af et par forskellige ord. WPA og WPA-2-krypteringer er sikrere end WEP-krypteringer.

Bluetooth

Bluetooth er ikke en kryptering selv, men den indeholder sin egen trådløse kryptering for at beskytte overførslen af ​​data fra en enhed til en anden. Bluetooth behøver imidlertid ikke sin trådløse kryptering, fordi dataene kun bevæger sig for meget korte afstande. Der er ingen adgangskode til Bluetooth; Der er en on / off-funktion til Bluetooth-kryptering.

TKIP

TKIP (Temporal Key Integrity Protocol), ligesom WPA og WPA-2, blev lavet for at rette op på WEP's problemer. De adgangskoder, der bruges i TKIP, er 48-bit serienumre, som er meget svære at revne.