De bedst bedømte VoIP-udbydere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  VoIP står for voice-over internetprotokol. Det er en teknologi, der giver brugerne mulighed for at foretage telefonopkald ved hjælp af en bredbåndsinternetforbindelse i stedet for en standard telefonlinje. Nogle VoIP-udbydere tilbyder tjenester, der ikke er tilgængelige via standardtelefonudbydere. Afhængigt af din udbyder kan VoIP også være billigere end en standard telefonforbindelse. VoIP arbejder imidlertid ikke altid for at oprette forbindelse til 911 nødtjenester, og fungerer muligvis ikke under strømafbrydelser. Før du beslutter dig for at bruge VoIP, er det vigtigt at vælge den bedste serviceudbyder til dine behov.

Internet-telefonpersoner

Internet-telefonpersonalet Folk modtog en gennemsnitlig fem-stjernet samlet bedømmelse fra brugere på Voipreview.org. ITP tilbyder en årlig plan med ubegrænset opkald til $199, hvilket inkluderer to måneder at ringe gratis. De tilbyder også yderligere tjenester, herunder virtuel fax, hvor brugerne kan sende og modtage faxer via internettet og internationale opkald fra din eksisterende mobiltelefon.

ViaTalk

ViaTalk modtog en samlet gennemsnitlig rating på fire stjerner ud af fem fra brugere på Voipreview.org. De tilbyder en årlig plan for $129, der omfatter to ubegrænsede telefonlinjer, ingen ekstra udstyrsgebyrer og mere end 40 forskellige funktioner. Nogle af de funktioner, der er inkluderet i ViaTalks VoIP-plan, er opkaldsoptagelse, opkalds-id, forbedret voicemail og call jage, en opkaldsoptagelsestjeneste.

Nextiva

Nextiva modtog en samlet gennemsnitlig bedømmelse på fem stjerner ud af fem fra Users of Voipreview.org. Nextiva kalder sig nummer én VoIP-udbyder for virksomheder. To af hovedplanerne omfatter Nextiva Connect, som starter med $8,95 pr. måned og inkluderer et gratis eller lokalt telefonnummer og voicemail og Nextia Connect 360, som starter på 19,95 dollar om måneden og indeholder et valg af ubegrænsede eller begrænsede planer.

TinCanTalk.com

TinCanTalk.com modtog en samlet rating på fem stjerner ud af fem fra brugere på Voipreview.org. TinCanTalk.com tilbyder boliger VoIP-tjenester varierer fra $8 til $24.95 pr. Måned og business VoIP-tjenester fra $8 til $59,95 per måned. Nogle funktioner TinCanTalk.com tilbyder inkluderer gratisnumre, opkalds-id, samtale venter og viderestilling.

Phone.com < /h2>Phone.com modtog et gennemsnitligt overalt l rating på fem stjerner ud af fem fra brugere på Voipreview.org. Phone.com tilbyder forretnings- og boligopkaldstjenester, der begynder på $9,88 per måned. Nogle funktioner Phone.com-tilbud omfatter en efterfølgende hilsen, opkaldsspærring, viderestilling af opkald og overførsel af opkald.