De bedste routere til satellit-internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Ligegyldigt hvilken slags netværk du opretter for at distribuere dit satellitsignal, du vil have en router, der er overkommelig og nem at installere, giver god rækkevidde og signalstyrke, giver optimal sikkerhed og holder dig konsekvent forbundet uden afbrydelse. Følgende producenter har bevist, at de kan tilbyde produkter, der passer til disse behov.

Linksys

Linksys har en velrenommeret linje af routere, der tilbydes til overkommelige priser - omkring halvtreds dollar for de mest basale og omkring hundrede halvtreds dollars for en højere kvalitet router. Linksys-routere har fået gode anmeldelser af hastighed og styrke af forbindelsen, og nogle brugere har også kommenteret kvaliteten af ​​designet, idet Linksys har skiftet til slankere routere uden de besværlige antenner, der er knyttet til ældre modeller. Holdbarhed er også nøglen til Linksys routere; brugerne har udtrykt tilfredshed med det faktum, at deres Linksys routere har varet i årevis i modsætning til andre mærker, som ofte bryder ned i løbet af måneder. Linksys gør installationen utrolig let, selv for dem, der ikke har meget erfaring med at oprette trådløse netværk, og den enkle kryptering gør det muligt at sikre din forbindelse uden besvær.

Apple

Apples linje af ekstremt populær elektronik sker med omfatter trådløse routere. Apple AirPort koster gennemsnitligt omkring hundrede femoghalvfjerds dollars og fungerer både for alle Mac-netværk og netværk med en blanding af Mac og pc-enheder. AirPort er relativt let at konfigurere, og det giver mange bonusser ud over pålidelighed og rækkevidde. Routeren har indbyggede funktioner til ekstern harddisk og printerdeling samt gæstens netværk, som giver dig mulighed for at give adgang til venner uden at afsløre din trådløse adgangskode. Nogle brugere mener, at en Apple-router muligvis ikke være optimal, hvis du driver et netværk uden Apple-enheder, men AirPort betragtes bredt som den bedste router til netværk, der involverer Mac'er.

D-Link

D-Link tilbyder en række routere, som en er nem at bruge og effektiv. Routere spænder i pris fra omkring halvtreds dollar helt op til tre hundrede dollars. Forbrugerne har fundet succes med rækkevidden af ​​det trådløse signal samt routerens evne til at håndtere trafik fra flere computere, både kablet og trådløst. D-links routere leveres med en detaljeret manual, der gør installation og fejlfinding særdeles nem . Brugere har også kommenteret routerens håndterbare størrelse og alsidige form, hvilket gør det muligt at optage minimal plads i dit hjem eller kontor. Ikke alene er ruterne effektive, men virksomheden lægger også vægt på miljøet; routerne kommer i genanvendelig emballage, og strømforsyningen har opnået Energy Star-status, hvilket betyder, at den overholder strenge EPA-energieffektivitetsretningslinjer.