Hvordan bedre fremskridt sammen med teknologien alder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Lær at skrive tekst og brug forkortelser for ord, når du sms'er. Du vil mere end sandsynligvis være mere smsende i fremtiden, da tekstbeskeder er den nye måde at kommunikere med mennesker på.

2.

Invester i en iPoD eller Zune HD og lær hvordan man bærer hele dit liv og underholdning med dig på farten. Disse produkter giver dig nu mulighed for at gemme billeder, videoer, film, komme på internettet og gøre en hel del mere seje ting.

3.

Bliv en del af bølgen af sociale netværk som Twitter og Facebook. Alle har en nu fra din onkel Moe, til bedstemor Sally. Det er den nye måde at holde kontakten med venner og familie såvel som netværk. Du kan også bruge dem til at hjælpe din virksomhed med at effektivisere og markedsføre dine produkter og tjenester.

Gør papir væk. Papirerklæringer og dokumenter bliver forældede. Alt er nu begyndt at ske via internettet. Telefonbøger begynder at være ude. Selv penge begynder at være ude som det er mere hensigtsmæssigt nu og dage

Tips og advarsler

  • Forbered dig på en alder, hvor alt er et klik eller tekst væk !!!
  • Disse tips hjælper dig med at indhente den teknologiske alder, der fejer over hele kloden. Ved at bruge disse tips lærer du, hvordan du bliver mere teknologisk kyndig