Hvordan sender jeg Flash-film på forum?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Embedding

Mange websteder som YouTube giver kode, der kan kopieres og indsættes fra video-webadressen på mange internetfora. Find embed-oplysningerne for den bestemte video, du vil dele på et internetforum. Dobbeltklik med musen for at vælge al tekst indeholdt i embedkoden. Tryk samtidigt på Ctrl og C tasterne på tastaturet for at kopiere embedkoden. Gennemse internettet på det forum, hvor du indsætter koden. Tryk samtidigt på Ctrl- og V-tasterne på tastaturet for at indsætte embedkoden.

Kobling

Der er mange videoer på internettet, hvor den bruger, der har indsendt videoen, ikke tillader indlejring. Til videodeling uden indlejring , skal du simpelthen kopiere og indsætte webadressen fra adresselinjen i webbrowseren i tekstboksen på det internetforum, hvor du deler videoen.

Uploading

Flash-video skal først oprettes og uploades til en video hosting site såsom youtube.com før det kan henvises til deling på et internetforum. Flash-video er et af de mest brugte værktøjer til at dele musikvideoer og personlige videoer på internettet. Deling af Flash-video på et internetforum giver brugere mulighed for at se videoen uden at skulle have adgang til et ekstra websted for at se videoen.